Meny

Best.nr 04-5018

Fiberpanel för DIN- och väggmontage - terminerad och klar

Nu kan du jobba effektivt med fiber också i industriell miljö. Den flexibla väggdosan är modulärt konstruerad för att kunna byggas ut stegvis och rymmer upp till tjugofyra LC-kontakter eller tolv SC- alternativt ST-kontakter. Läs mer

Varianter

Lagerstatus 0 st
Leveranstid 2-10 dagar
2 790 SEK
 • Produktbeskrivning

  Nu kan du jobba effektivt med fiber också i industriell miljö. Den flexibla väggdosan är modulärt konstruerad för att kunna byggas ut stegvis och rymmer upp till tjugofyra LC-kontakter eller tolv SC- alternativt ST-kontakter. Expansionen sker genom att locket tas bort och den nya enheten dockas med den befintliga utan att fibern behöver ledas utanför. På så sätt kan du få 48, 72, 96 eller fler bara genom låta den växa på bredden. Panelen är färdigbestyckad med fibersvansar. Önskar man få panelen färdigterminerad med inkommande fiberkabel, kontakta oss gärna för prisförslag.

  Genomtänkt design ger effektivt montage

  En löstagbar monteringsplatta underlättar fastsättning av olika komponenter, men kan också tas ut för att ge mer plats vid själva monteringen av fiberkontakterna. Det två runda genomföringarna i underkant används för att leda in fibern och eftersom man vid expansion tar bort locket mellan enheterna behöver man ofta bara ta in fibern på ett ställe även om flera enheter monterats i bredd.

  Flexibel montering med tillbehör för både DIN-skena och vägg

  Enheten kommer levererad med DIN-fästet på höljets kortsida, men med tillbehöret för väggmontage kan man också flytta DIN-monteringen till långsidan om det är önskvärt.

Alternativ till denna produkt