Meny

Best.nr 138-1310

Fiberbox 19" med skarvhållare och kabelvinda

Praktisk fiberbox för montering i 19" rack. Den har justerbara "öron" i framkant för att reglera boxens placering i djupled så att patchkablarna inte kläms om du stänger dörren till skåpet. Läs mer

Varianter

Lagerstatus 1 st
Leveranstid 1-2 dagar
962 SEK exkl. moms
 • Produktbeskrivning

  Praktisk fiberbox för montering i 19" rack. Den har justerbara "öron" i framkant för att reglera boxens placering i djupled så att patchkablarna inte kläms om du stänger dörren till skåpet. Fronten lossas enkelt utan verktyg och kan dras ut, så att kontaktering kan ske utan att behöva fritt utrymme ovanför boxen. Praktisk i skåp som redan är fulla av utrustning!

  Boxen levereras utan mellanstycken, men inklusive skarvhållare och kabelvinda.

  • Inga specialverktyg för att lossa fronten och dra ut "lådan"
  • Färg: beige
  • Mått: 430 x 295 x 44 mm
  • Material: Aluminium
 • Tillbehör

  11 SEK exkl. moms
  Finns i flera varianter
  28,70 SEK exkl. moms
  Finns i flera varianter

Alternativ till denna produkt

 
Nu kan du enkelt konvertera, vi kan nu erbjuda ett stort sortiment av Hybrid adaptrar som enkelt gör om till det du önskar, din SC kontakt blir snabbt en LC, ST, MU eller FC kontakt. Fungerar för både MM och SM.
196 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Med Rackstuds serie II behöver du aldrig mer använda en klassisk korgmutter. Monteringen går betydligt snabbare, inte minst då utrustning ska flyttas från en position till en annan. Tack vare tapparna kan utrustningen hängas fast på sin plats och du slipper balansera den i ena handen. Rackstuds ger dig säkrare montering och tid över till annat.
136 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
En smidig och smart lösning för ditt skrivbord, mässor, serverrum eller andra tillfällen när du enkelt vill kunna presentera, köra demo, eller kanske använda vid tester/utvärdering av 19” utrustning.
496 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter