Meny

Best.nr 104-5015

Dinmonterad Väggbox

Fiberpanel/ODF för DIN- och väggmontage. Nu kan du jobba effektivt med fiber också i industriell miljö. Den flexibla väggdosan är modulärt konstruerad för att kunna byggas ut stegvis och rymmer upp till tjugofyra LC-kontakter eller tolv SC- alternativt ST-kontakter. Läs mer

Varianter

Lagerstatus 0 st
Leveranstid 2-10 dagar
3 610 SEK exkl. moms
 • Produktbeskrivning

  Fiberpanel/ODF för DIN- och väggmontage. Nu kan du jobba effektivt med fiber också i industriell miljö. Den flexibla väggdosan är modulärt konstruerad för att kunna byggas ut stegvis och rymmer upp till tjugofyra LC-kontakter eller tolv SC- alternativt ST-kontakter. Expansionen sker genom att locket tas bort och den nya enheten dockas med den befintliga utan att fibern behöver ledas utanför. På så sätt kan du få 48, 72, 96 eller fler bara genom låta den växa på bredden. Fiberpanelen levereras färdigbestyckad med adapters.

  Genomtänkt design ger effektivt montage.

  En löstagbar monteringsplatta underlättar fastsättning av olika komponenter, men kan också tas ut för att ge mer plats vid själva monteringen av fiberkontakterna. Det två runda genomföringarna i underkant används för att leda in fibern och eftersom man vid expansion tar bort locket mellan enheterna behöver man ofta bara ta in fibern på ett ställe även om flera enheter monterats i bredd.

  Flexibel montering med tillbehör för både DIN-skena och vägg

  Enheten kommer levererad med DIN-fästet på höljets kortsida, men med tillbehöret för väggmontage kan man också flytta DIN-monteringen till långsidan om det är önskvärt.

  Kontakta oss för pris på övriga storlekar.

Alternativ till denna produkt