Meny

Best.nr 32-0050

Vattentäta rostfria kapslingar för LCD-skärmar - horisontell

Armagard är en serie damm- och vattentäta kapslingar som låter dig använda vanliga bildskärmar i en miljö som annars vore omöjligt. Skydd där det behövs för utrustning både utomhus och i olika dammiga och fuktiga miljöer inomhus. Läs mer

Varianter

Lagerstatus 0 st
Leveranstid 2-10 dagar
24 910 SEK
 • Produktbeskrivning

  Armagard är en serie damm- och vattentäta kapslingar som låter dig använda vanliga bildskärmar i en miljö som annars vore omöjligt. Du kan dra nytta av det stora urvalet av prisvärda kontorsprodukter och med Armagard ge dem det skydd de behöver för att kunna sitta både utomhus och i olika dammiga och fuktiga miljöer inomhus. Med sitt okrossbara polycarbonat-fönster, robusta stålhölje och låsanordning ger den också ett utmärkt skydd mot stöld och vandalism. Perfekt till varuhus, fabriksgolv, väntrum, sportanläggningar etc.

  Komplettera med klimatsystem för maximal livslängd på skärmen

  För utomhusmontering finns termostatstyrd värme och för varmare områden kan man komplettera med ytterligare en fläkt och för riktigt utsatta placeringar en A/C-anläggning.

  Tillval

  Har en miljö där kapslingen utsätts för starkt ljus, exempelvis direkt solljus, kan det vara på sin plats med ett anti-reflektivt glas som tillval. Levereras komplett och klar att skruva på vägg inkl invändigt VESA-fäste för skärm och eluttagslist med fyra uttag. Termostatstyrda fläktar ingår i leveransen av inomhusenheten och i modellerna för utomhusbruk ingår även termostatstyrd värmare.

  • Låter dig använda standardskärmar på extrema platser
  • Damm- och vattentät enligt IP54/NEMA4
  • Okrossbart fönster i polycarbonat
  • Dubbla lås
  • Filtrerat luftintag inkl. fläkt
  • VESA monteringsfäste

  Takfästet kräver separata hål i kapslingen.

Alternativ till denna produkt

Best.nr 38-1011
Äntligen slipper du verktyg, blodvite och brutna naglar när du monterar paneler och rack-utrustning. Säg adjö till den gamla korgmuttern och välkommen till nya smarta Rackstuds. En gjuten plasttapp med bricka och tumskruv gör det oändligt mycket enklare och snabbare att få din utrustning på plats.
561 SEK
Finns i flera varianter
Best.nr 04-4040
Nu slipper du råttboet i dataskåpet. PATCHBOX är en patenterad kopplingspanel med återfjädrande kabelkassetter som ger maximalt tids- och utrymmeseffektiv installation. När kablar och kabelrangering är sammanbyggd i en och samma enhet slipper du låta separat kabelrangering stjäla värdefullt utrymme i skåpet. Köp den färdig eller skapa din egen konfigurering. Med PATCHBOX har du alltid rätt kabellängd och behöver inte ett lager av en massa olika fasta längder för att få till en snygg installation. Dessutom gör du jobbet upp till åtta gånger snabbare och på köpet blir det rent och snyggt utan plastpåsar och annat skräp från varje kabel.
6 720 SEK
Finns i flera varianter