Meny

Best.nr 32-0050

Vattentäta rostfria kapslingar för LCD-skärmar - horisontell

Armagard är en serie damm- och vattentäta kapslingar som låter dig använda vanliga bildskärmar i en miljö som annars vore omöjligt. Skydd där det behövs för utrustning både utomhus och i olika dammiga och fuktiga miljöer inomhus. Läs mer

Varianter

Lagerstatus 0 st
Leveranstid 2-10 dagar
26 400 SEK
 • Produktbeskrivning

  Armagard är en serie damm- och vattentäta kapslingar som låter dig använda vanliga bildskärmar i en miljö som annars vore omöjligt. Du kan dra nytta av det stora urvalet av prisvärda kontorsprodukter och med Armagard ge dem det skydd de behöver för att kunna sitta både utomhus och i olika dammiga och fuktiga miljöer inomhus. Med sitt okrossbara polycarbonat-fönster, robusta stålhölje och låsanordning ger den också ett utmärkt skydd mot stöld och vandalism. Perfekt till varuhus, fabriksgolv, väntrum, sportanläggningar etc.

  Komplettera med klimatsystem för maximal livslängd på skärmen

  För utomhusmontering finns termostatstyrd värme och för varmare områden kan man komplettera med ytterligare en fläkt och för riktigt utsatta placeringar en A/C-anläggning.

  Tillval

  Har en miljö där kapslingen utsätts för starkt ljus, exempelvis direkt solljus, kan det vara på sin plats med ett anti-reflektivt glas som tillval. Levereras komplett och klar att skruva på vägg inkl invändigt VESA-fäste för skärm och eluttagslist med fyra uttag. Termostatstyrda fläktar ingår i leveransen av inomhusenheten och i modellerna för utomhusbruk ingår även termostatstyrd värmare.

  • Låter dig använda standardskärmar på extrema platser
  • Damm- och vattentät enligt IP54/NEMA4
  • Okrossbart fönster i polycarbonat
  • Dubbla lås
  • Filtrerat luftintag inkl. fläkt
  • VESA monteringsfäste

  Takfästet kräver separata hål i kapslingen.

Alternativ till denna produkt

Best.nr 38-1011
Äntligen slipper du verktyg, blodvite och brutna naglar när du monterar paneler och rack-utrustning. Säg adjö till den gamla korgmuttern och välkommen till nya smarta Rackstuds. En gjuten plasttapp med bricka och tumskruv gör det oändligt mycket enklare och snabbare att få din utrustning på plats.
446 SEK
Finns i flera varianter
Best.nr 04-4060
Kassetter till den första Patchbox. Finns för både koppar och fiber.
323 SEK
Finns i flera varianter