Meny

Best.nr 132-0300

Stående/liggande kapslingar för bildskärmar/TV

En unik och tålig inomhuskapsling för både liggande och stående montage för 32” och 43” som passar till de flesta bildskärmar/Tv. Den levereras med okrossbart polykarbonat-fönster med höga optiska egenskaper. Ett tunt glasskikt på bägge sidor skyddar mot repor och gör den enkel att rengöra. Läs mer

Varianter

Lagerstatus 0 st
Leveranstid 2-10 dagar
11 350 SEK exkl. moms
 • Produktbeskrivning

  En unik och tålig inomhuskapsling för både liggande och stående montage för 32” och 43” som passar till de flesta bildskärmar/Tv. Den levereras med okrossbart polykarbonat-fönster med höga optiska egenskaper. Ett tunt glasskikt på bägge sidor skyddar mot repor och gör den enkel att rengöra. 

  Kraftfull konstruktion med rätt lås och bra ventilation

  En svensktillverkad säkerhetskapsling där fokus på kvalité och utseende har varit av största vikt. Den kraftiga konstruktionen av hållfastighetsstål tillsammans med klassade och godkända cylindrar från ASSA gör att den kan placeras i de flesta inomhusmiljöer. Kapslingen är utan fläktar men med en väl tilltagen hålbild för bra ventilation.

  Unik design, med enkelt montage och plats för PC

  Nu slipper du tänka på om din kapsling ska monteras stående eller liggande, här får du en lösning för båda. Den kommer monterad med ett utdragbart stativ för montering av skärm/Tv och kan monteras direkt på vägg vilket gör din installation enkel och snabb. Kan även kompletteras för takmontage eller väggmontage (tiltbar) med extra fäste (tillbehör).  Plats för dator/pc finns med ett max-djup på 44mm.

  Levereras med strömlist med 6 uttag och 3m lång strömkabel.

  Går också att beställas med reflektionsfritt säkerhetsglas eller i annan färg, rostfritt, mässing eller i koppar.

  Mått:

  • 32”, H522xB811xD137mm (Fönster 400x703mm)
  • 43”, H701xB1088xD137mm (Fönster 534x946mm)
  • Max djup bildskärm/Tv: 58mm

  Osäker om skärmen/Tv passar skicka ett mail så kontrollerar vi.

 • Tillbehör

Alternativ till denna produkt

Best.nr 138-0100
Smart och smidigt väggskåp
2 340 SEK exkl. moms
Best.nr 138-0101
Smart säkerhetsskåp och arbetsyta för laptop
2 570 SEK exkl. moms
 
Många gånger så har du säkert funderat på hur man enklast kan förvara allt på ett och samma ställe och på ett enkelt sätt. Nu finns kapslingen anpassad för din övervakningsutrustning, här får du en kapsling där du får plats med det mesta, switch, strömlist, NVR/DVR, skärm plus annat.
3 660 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter