Meny

Best.nr 20103597

AV över IP - skalbar okomprimerad 4K video över 10G Ethernet

När bildkvalité och ingen fördröjning är av högsta vikt så finns det inga alternativ till kodarna och avkodarna i ZyPer4K-serien. De levererar okomprimerad 4K med i stort sett ingen fördröjning alls. Allt smidigt administrerat och kontrollerat via ZyPer Management Platform Läs mer

Varianter

Lagerstatus 0 st
Leveranstid 2-9 dagar
31 630 SEK exkl. moms
 • Produktbeskrivning

  ZyPer4K är den första SDVoE-lösningen på marknaden — med möjlighet att distribuera innehåll till ett obegränsat antal skärmar över en 10Gb Ethernet-switch. Organisationen SDVoE Alliance arbetar med att snabba på skiftet från punkt-till-punkt-anslutningar och Matrix-switchar till Ethernetbaserad AV-distribution utan komprimering och fördröjning.

  AV_över_IP_Komprimering.png

  Kodare och avkodare från ZeeVee har enastående kvalité och prestanda. ZyPer4K distribuerar en okomprimerad, fördröjningslös 1080P-, UHD- eller 4K-källa för sändning av video, ljud, USB, och kontrollsignaler till en skärm.

  Installera samtliga ZyPer kodare och avkodare och ZyPer Management Platform (ZMP) på samma nätverk och upplev hur magi uppstår. Med den så kallade “zero-touch autodiscovery”, känner administreringsverktyget av samtlig ZyPer-hårdvara och gör de tillgängliga för användargränssnittet MaestroZ — inget behov av konfigurering eller programmering av enheter.

  Via Cat6a eller fiberkablar av industristandard, kan man sända ljud och video från en HDMI, SDI, Analog och DisplayPort-källor i upp till 100 meter – samt använda USB-porten, hantera tangentbord, möss och kameror direkt över ett nätverk. ZyPer4K har även en 1Gb direkt nätverksanslutning, idealisk för anslutning av andra IP-enheter, utan extra kablage. Genom att använda vanliga nätverkskablar och switchar, kan en ZyPer4K-lösning spara upp till 40% jämfört med kostnaden för en konventionell, proprietär AV-switch – utan att tumma på bildkvalité, upplösning och fördröjning.

  Okomprimerad 4K

  ZyPerUHD levererar fantastiskt återgivning pixel för pixel av okomprimerad 720p och 1080p HD, Ultra HD och 4K-upplöst innehåll direkt över ett vanligt 10Gb Ethernetnätverk. ZyPer4K undanröjer behovet av ett separat AV-nätverk eller utrustning för video och annat AV-innehåll.

  Byt källa och innehåll direkt

  ZyPer4K IP-baserad arkitektur gör det möjligt att snabbt byta från en källa till en annan med minimal förlust av bildrutor - även vid 4K upplösning. Genom att använda kraften av ett 10Gb nätverks-switch, möjliggör ZyPer4K byte av källa vid en kritisk situation såsom en kirurgisk omgivning, samt använda fjärranslutna tangentbord, möss, eller pekskärmsgränssnitt.

  USB 2.0 och KVM-kontroll

  ZyPer4K med USB-stöd möjliggör fjärranslutning mot tangentbord, möss och andra enheter (KVM), vilket ger flexibilitet när det gäller att säkra och komma åt utrustning, tex. digital mediaspelare, som befinner sig på andra platser. Att använda Ethernet-nätverket, gör hantering och kontroll av USB-enheter på distans lika enkelt som att göra det direkt från skrivbordet.

  1Gb nätverksport för samtliga källor och skärmar

  Varje ZyPer4K kodare och avkodare har en 1Gb nätverksport som kan användas för vilken IP-nätverksenhet som helst, inkluderande digitala reklamskyltar, IP-kameror, Video/ljudkonferensutrustning, samt nätverksbaserad Wi-Fi-utrustning.

  Enkel att administrera och kontrollera

  ZyPer4K kan hantera infraröda, RS-232, och IP-kontrollkommandon över nätverket genom antingen ZyPer Management Platform eller från i stort sett vilken tredjepartskontroll som helst, inkluderande de från AMX, Crestron och Extron.

  Skapa och hantera videoväggar, upp till 81 skärmar

  ZyPer4K kan användas med flera skärmar för att kapa en videovägg av upp till 81 skärmar i en 9x9-konfigurering. Enheten skalar och justerar automatiskt HD-källans innehåll för att skapa en fascinerande vägg utan någon extra hårdvara eller mjukvara. Man kan även blanda skalade bilder med fristående skärmar.

  Specifikationer

  • Okomprimerad 4K60 4:4:4
  • HDR-stöd
  • Leverans över en 10G Ethernet-switch
  • Mindre än en millisekunds fördröjning (latency)
  • Perfekt pixel-återgivning
  • Videoväggsstöd upp till 9 x 9
  • Multivy
  • Stöd för RS232 & USB
  • SDVoE-kompabilitet
 • Lär dig mer

 • Teknisk specifikation

  Model AV
  Hardware
  Interface
  IP
  Resolution
  4K UHD (2160p)
 • Dokument

Alternativ till denna produkt

 
Med ZyPerUHD kodare och avkodare kan du smidigt distribuera video upp till 4K från valfri källa till ett obegränsat antal av skärmar direkt över en standard Gigabit nätverks-switch. Via vanliga CatX-kablar av industristandard kan man skicka ljud och video från vilken HDMI-källa som helst i upp till 100 meter och detta med en knivskarp bild
13 720 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter