Meny

Best.nr 125-0542

AudioVideo mottagare över IP

H.265/H.264 HD HDMI Decoder (mottagare/avkodare) för IP TV. Upp till 4 samtidiga kanaler videoströmavkodning. HDMI/VGA/CVBS/3.5mm L/R Audio output. HDMI upp till 4K@30Hz. Läs mer

Lagerstatus 0 st
Leveranstid 2-10 dagar
4 360 SEK exkl. moms
 • Produktbeskrivning

  HD HDMI-avkodare som tar emot realtidsvideoströmmar direkt från IP TV-sändningar och IP-kameror samt andra H.265/H.264-sändare via Ethernet, för vidare distribution till tex HDTV-apparater, bildskärmar och analoga förstärkare.

  Denna högpresterande H.265/H.264-avkodare har stöd för strömmande protokoll som RTSP, HTTP TS, HTTP FLV, RTMP, UDP och HTTP PTE, etc., vilket gör den idealisk för att ta emot videoströmmar över Ethernet från realtidsströmmande IP TV och IP-kameror samt andra H.265/H.264-sändare (encoder).

  Enheten tar emot och avkodar (decode) signaler via Ethernet-nätverket (TCP/IP) och distribuerar de vidare som video- och datasignaler. Den är kompatibel med en mängd mottagare, såsom HDTV-apparater, bildskärmar och analoga förstärkare. Den har stöd för upp till fyra kanaler av videoströmavkodning. Med kontrollprogrammet får enheten stöd för s.k. multiview, genom att avkoda fyra videoströmmar på en gång, vilket möjliggör aktiv anslutning av flera videokällor samtidigt.

  Användningsområden hittar man bland annat inom områden som säkerhet och övervakning, men även inom kommersiell reklam, skärmar och för kontroll av dessa. Andra områden är i lektionssalar på universitet, skärmar och kontroll, samt till försäljning inom handel och demonstration.

  H.264 är namnet på den komprimeringsstandard som används idag till mp4-film. H.265 eller HEVC är en ny videokomprimeringsstandard framtagen för att ersätta den utbredda H.264-kodaren/avkodaren (codec).
  HEVC (High Efficiency Video Coding) eller H.265, gör det lättare att se på film och video i högre kvalitet med mindre bandbreddskrav. Egentligen använder H.265 samma komprimeringsteknik som H.264, men ger H.265 möjlighet att komprimera video ännu hårdare. Filmerna kan krympas till halva storleken med samma kvalitet på innehållet eller bevara innehållet med högre kvalitet och ändå ha samma eller mindre storlek på filmfilerna.

  Detaljer

  • Avkodning av protokollen RTSP/HTTP TS/HTTP FLV/RTMP/UDP Input och HTTP PTE
  • Video-avkodning av H.265/H.264
  • HDMI /VGA/CVBS/3.5mm L/R Audio output
  • Upp till 4 kanaler videoströmavkodning
  • Inställning av utgående video-upplösning
  • Överföring med hastigheter upp till 1000mbit/s över Ethernet-porten
  • HTTP WEB-stöd för inloggning och lösenordsinställningar
  • Multiview (avkodning av kanalerna 1–4)
  • HDMI upp till 4K@30Hz
 • Lär dig mer

 • Teknisk specifikation

  Model AV
  Hardware
  Interface
  IP
  Resolution
  4K UHD (2160p)
 • Dokument

Alternativ till denna produkt

 
HDMI-kabel 2.0 med speciell låskoppling. Säkerställer att kontakten inte lossnar och ger en starkare anslutning jämfört med andra HDMI-kablar. Med sina” lås-pinnar" i mitten av kontakten låser den med hög friktion mot chassi-kontakten.
45,80 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Den första riktigt genomtänkta hakfria Cat6 patchkabeln på marknaden hittills. En tunn, gjuten plastbåge med flänsar på bägge sidor om snäppet ser till att minimal kraft behövs för att lossa kontakten. Samtidigt utgör flänsarna det stöd plastbågen behöver för att inte halka av snäppet när kabeln dras bakvägen i trånga utrymmen och kabelhärvor.
59,20 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter