Meny

Best.nr 125-0050

Videosplitter VGA/DVI

En videosplitter gör det enkelt att lägga ut bilden från en dator på många monitorer. Enheterna kan kaskadkopplas för att få fler utgångar. Splittern finns för både VGA och DVI. Läs mer

Varianter

Lagerstatus 3 st
Leveranstid 1-2 dagar
816 SEK exkl. moms
 • Teknisk specifikation

  Model AV
  Hardware
  Interface
  VGA
  Resolution
  Computer resolution
 • Dokument

 • Produktbeskrivning

  En videosplitter gör det enkelt att lägga ut bilden från en dator på många monitorer. Enheterna kan kaskadkopplas för att få fler utgångar. Splittern finns för både VGA och DVI.

  VGA-splitter

  Trots sitt låga pris har denna splitter 400 MHz bandbredd och kan därför klara en upplösning större än 1920x1440 i 60 Hz. En stor fördel är den extra förstärkta videosignalen som gör att kabelavstånd på 50 m kan klaras. Har stöd för DDC1, DDC2 och DDC2B på port 1. DDC (Display Data channel) är en Plug & Play standard som berättar för operativsystemet vilken konfiguration som monitorn har. En silvergrå robust metallåda ger bra kylning och klarar ovarsam hantering. 16-ports versionen har fästvinklar för 19". Alla videokontakter är 15-pol hona.

  DVI-splitter

  Med splittern kan en högupplöst DVI-utgång (1600x1200) från t ex en PC delas ut till två, fyra eller åtta DVI-monitorer. Extra långa kablar på upp till 10 m kan användas. 8-portars versionen levereras med fästvinklar för 19"-montage.

Alternativ till denna produkt