Meny

Best.nr 125-0133

DVI-förlängare 500m multimode 4-fiber

Det mest prisvärda sättet att förlänga en DVI-signal via fiber på långdistans. Precis lika störningsfri och kristallklar bild som övriga förlängare för 1- och 2-fiber, men här på en 4-fiberkabel. Har man gott om fiberkabel blir detta det mest konstandseffektiva sättet att komma upp till 500m från videokällan. Läs mer

Lagerstatus 0 st
Leveranstid 2-10 dagar
4 420 SEK exkl. moms
 • Produktbeskrivning

  Det mest prisvärda sättet att förlänga en DVI-signal via fiber på långdistans. Precis lika störningsfri och kristallklar bild som övriga förlängare för 1- och 2-fiber, men här på en 4-fiberkabel. Har man gott om fiberkabel blir detta det mest konstandseffektiva sättet att komma upp till 500m från videokällan.

  EDID lagras i sändarenheten

  Dagens skärmar utväxlar information om typ och prestanda med grafikkortet för optimal bildkvalitet. Kanalen för detta kallas DDC (Display Data Channel) och det data som skickas kallas EDID (Extended Display Identification Data). När förlängare kopplas in är det viktigt att också dessa signaler kan förmedlas. Vår förlängare löser detta så finurligt att även om mottagaren kopplas ur så "vet" fortfarande grafikkortet vilken skärm som sitter där. Genom att först koppla sändaren till skärmen och aktivera inläsning av EDID kopieras informationen i skärmen automatiskt så att grafikkortet alltid har det tillgängligt. Vid leverans är enheten förinställd på den vanligast upplösningen, UXGA 1600x1200.

  • Upp till WUXGA 1920x1200 vid 60Hz
  • Auto EDID managemenet via lokalt lagrad EDID
  • 500 m på multimode 50/125 (LC)
  • Små mått: 39x15x59 mm
 • Tillbehör

  Best.nr 125-0593
  384 SEK exkl. moms
 • Teknisk specifikation

  Model AV
  Active module fiber
  Interface
  DVI
  Resolution
  Computer resolution

Alternativ till denna produkt