Meny

Best.nr 25-0546

HDMI över IP - 4K video via SFP för fiber och koppar

Med gigabit och möjlighet till både koppar och fiber har du en maximalt universell lösning för att distribuera HDMI oavsett hur din infrastruktur ser ut. Enheterna kan användas för gruppdistribution till hela sexton enheter från en enda sändare, men också som en enkel förlängare punkt till punkt. Läs mer

Varianter

Lagerstatus 1 st
Leveranstid 1-2 dagar
3 470 SEK
 • Tillbehör

  2 670 SEK
  Finns i flera varianter
  483 SEK
  Finns i flera varianter
  419 SEK
  Finns i flera varianter
  315 SEK
  Finns i flera varianter
  672 SEK
  Finns i flera varianter
  400 SEK
  Finns i flera varianter
  333 SEK
  Finns i flera varianter
 • Produktbeskrivning

  Med gigabit och möjlighet till både koppar och fiber har du en maximalt universell lösning för att distribuera HDMI oavsett hur din infrastruktur ser ut. 

  HDMI över IP

  Enheterna kan användas för gruppdistribution till hela sexton enheter från en enda sändare, men också som en enkel förlängare punkt till punkt. Det maximala avståndet för fiber avgörs av den SFP du väljer, rådgör med oss om du är osäker, vi har alla typer du kan tänkas behöva.

  HDMI över IP

  Tack vare gigbitstödet får du också en framtidssäker lösning som klarar att köra upp till 4X2K@30Hz och 3D-video med minimala väntetider, endast 60ms mot normala 300-500ms för liknande system. Med PoE 802.3af får du möjlighet att strömförsörja enheterna via nätverkskabeln och den centrala switchen eller separata injektorer om switchen skulle sakna PoE. Skall du bygga ut systemet över flera switchar behöver du tänka på att använda switchar med 10G uplink så att inte kopplingen mellan switcharna blir till flaskhalsar i systemet. Hör av dig till oss om du har frågor om switchar eller hur man bygger nätverk utan framkomlighetsproblem.

  HDMI över IP på fiber med SFP

  • Upp till 16 mottagare på en sändare
  • Använder Gigabit TCP/IP
  • Upplösning upp till HDMI 4Kx2K@30HZ med 3D-stöd
  • SFP-port för fiber och RJ45 för koppar
  • Stöder Bi-Directional Wide Band IR (38KHZ-56KHZ) för fjärrkontroll

Alternativ till denna produkt