Meny

Best.nr 125-0546

HDMI över IP - 4K video via koppar eller fiber på SFP/RJ45

Med gigabit och möjlighet till både koppar och fiber har du en maximalt universell lösning för att distribuera HDMI oavsett hur din infrastruktur ser ut. Enheterna kan användas för gruppdistribution till hela sexton enheter från en enda sändare, men också som en enkel förlängare punkt till punkt. Läs mer

Varianter

Lagerstatus 0 st
Leveranstid 2-10 dagar
4 060 SEK exkl. moms
 • Tillbehör

  862 SEK exkl. moms
  Finns i flera varianter
  823 SEK exkl. moms
  Finns i flera varianter
  2 430 SEK exkl. moms
  Finns i flera varianter
  3 210 SEK exkl. moms
  Finns i flera varianter
  286 SEK exkl. moms
  Finns i flera varianter
  291 SEK exkl. moms
  Finns i flera varianter
  467 SEK exkl. moms
  Finns i flera varianter
  425 SEK exkl. moms
  Finns i flera varianter
 • Teknisk specifikation

  Model AV
  Hardware
  Interface
  HDMI
  Resolution
  4K UHD (2160p)
 • Produktbeskrivning

  Med gigabit och möjlighet till både koppar och fiber har du en maximalt universell lösning för att distribuera HDMI oavsett hur din infrastruktur ser ut. 

  HDMI över IP

  Enheterna kan användas för gruppdistribution till hela sexton enheter från en enda sändare, men också som en enkel förlängare punkt till punkt. Det maximala avståndet för fiber avgörs av den SFP du väljer, rådgör med oss om du är osäker, vi har alla typer du kan tänkas behöva.

  HDMI över IP

  Tack vare gigbitstödet får du också en framtidssäker lösning som klarar att köra upp till 4X2K@30Hz och 3D-video med minimala väntetider, endast 60ms mot normala 300-500ms för liknande system. Med PoE 802.3af får du möjlighet att strömförsörja enheterna via nätverkskabeln och den centrala switchen eller separata injektorer om switchen skulle sakna PoE. Skall du bygga ut systemet över flera switchar behöver du tänka på att använda switchar med 10G uplink så att inte kopplingen mellan switcharna blir till flaskhalsar i systemet. Hör av dig till oss om du har frågor om switchar eller hur man bygger nätverk utan framkomlighetsproblem.

  HDMI över IP på fiber med SFP

  • Upp till 16 mottagare på en sändare
  • Använder Gigabit TCP/IP
  • Upplösning upp till HDMI 4Kx2K@30HZ med 3D-stöd
  • SFP-port för fiber och RJ45 för koppar
  • Stöder Bi-Directional Wide Band IR (38KHZ-56KHZ) för fjärrkontroll

  4K HDMI IP Extender konfigureras via webbläsare direkt till enheterna eller via medföljande program som underlättar installationen.

  Lathund/matris HDMI-förlängare

   

   

Alternativ till denna produkt

 
HDMI-kabel 2.0 med speciell låskoppling. Säkerställer att kontakten inte lossnar och ger en starkare anslutning jämfört med andra HDMI-kablar. Med sina” lås-pinnar" i mitten av kontakten låser den med hög friktion mot chassi-kontakten.
44,20 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Den första riktigt genomtänkta hakfria Cat6A patchkabeln på marknaden hittills. En tunn, gjuten plastbåge med flänsar på bägge sidor om snäppet ser till att minimal kraft behövs för att lossa kontakten. Samtidigt utgör flänsarna det stöd plastbågen behöver för att inte halka av snäppet när kabeln dras bakvägen i trånga utrymmen och kabelhärvor.
42,90 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
En SFP (small form-factor pluggable optical transceiver) Gigabit LX som ger Gigabit-hastighet upp till 20km på singlemode-fiber.
322 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter