Meny

Best.nr 20113950

Brady skrivare i3300 med/utan mjukvara och WIFI

Bradyskrivare i3300 är en industriell etikettskrivare som är en lättanvänd PC-baserad skrivare. Den kan skriva ut ett komplett utbud av säkerhets, anläggningsetiketter, kablagemärkning och skyltar samt stansade etiketter för trådidentifiering, produktidentifiering samt laboratorieidentifikation. Mer än 50 olika Brady etikettmaterial är kompatibla med i3300. Läs mer

Varianter

Lagerstatus 0 st
Leveranstid 15 dagar
18 310 SEK exkl. moms
 • Produktbeskrivning

  Brady i3300 är extremt lätt att använda och har automatisk kalibrering och automatisk etikettmaterial uppstart. Det gör att du omedelbart kan börja skriva ut de etiketterna och skyltar du behöver och ingen risk för felmatchning mellan etikett/färgband. Att byta till annat etikettmaterial är enkelt och går extremt snabbt tack vare skrivarens ”drop-in” för etikettmaterial och matchande färgband. På ca 20 sekunder har du bytt till nytt etikettmaterial och nytt färgband.

  I3300 har en fullfärgs LCD-skärm och ett intuitivt programvarugränssnitt samt ett brett etikettutbud.

  Skrivaren levereras med Brady workstation software där man skapar professionella etiketter snyggt och enkelt.

  • Automatisk kalibrering och automatisk uppstart för etikettermaterial
  • Väldigt enkel och snabb att använda
  • ingen risk för felmatchning mellan etikett/färgband

  i3300 levereras i kartong, strömförsörjning med nätadapter, Brady workstation PWID suite, USB kabel, bruksanvisning på CD, rengörnings kit och en snabbstartstartsguide.

  Varianter

  i3300 med mjukvara: Brady partnummer I3300-C-EU-PWI

  i3300 utan mjukvara: Brady partnummer i3300-300-C-EU

  i3300 med WIFI och mjukvara: Brady partnummer i3300-C-EU-W-PWID

  Tillbehör och etiketter finns under tillbehör.

  Kontakta oss gärna för andra önskade etiketter eller tillbehör

 • Tillbehör

 • Lär dig mer

 • Teknisk specifikation

  Skrivartyp
  i3300
 • Dokument

Alternativ till denna produkt

 
Etikettskrivare BBP12 från Brady är en kompakt, pålitlig prisvärd skrivare för skrivbordet. Utmärkt för kabel, komponent produkter och laboratorier identifiering. BB12 har en fullfärgs LCD -skärm och intuitivt programvarugränssnitt samt ett brett etikettutbud. Skrivaren levereras med Brady Workstation Product & Wire Identification Software där man skapar professionella etiketter snyggt och enkelt.
10 190 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
BMP41 etikettskrivare är en tålig och bärbar lösning som ger dig flexibiliteten att skapa etiketter i den längd du väljer eller färdigskurna löpande etiketter upp till 25 mm breda. Oavsett om du står inför dina jobb för dagen eller engångsuppgifter, är BMP41 skrivaren en enhet för alla dina märkningsjobb-från trådmärkning och allmänt ID till etiketter med flera områden, t.ex. patchpanel eller kopplingsplint mm. BMP41 levereras med programvarupaketet Brady Workstation Product & Wire Identification Software,
7 820 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
Best.nr 20202230
76mm (dia) 110.00 mm (W)
92,80 SEK exkl. moms