Meny

Best.nr 124-0155

USB enhetshanterare för Gigabit, WiFi och USB2.0

Den nya allround-lösningen för USB på nätverket passar såväl Linux, MacOS som Windows och erbjuder USB2.0, WIFI och Gigabit samt säkerhet och installation i plug´n play-anda. Universell och lättinstallerad, även i virtualiserade miljöer, ger den maximal nytta av din USB-utrustning med hög nivå av säkerhet och övervakning för krävande användare i professionell miljö. Läs mer

Lagerstatus 1 st
Leveranstid 1-2 dagar
2 270 SEK exkl. moms
 • Produktbeskrivning

  Den nya allround-lösningen för USB på nätverket passar såväl Linux, MacOS som Windows och erbjuder USB2.0, WIFI och Gigabit samt säkerhet och installation i Plug'n Play-anda. Universell och lättinstallerad, även i virtualiserade miljöer, ger den maximal nytta av din USB-utrustning med hög nivå av säkerhet och övervakning för krävande användare i professionell miljö.

  Duna USB-tillbehör på nätverket

  Snabbt, säkert och övervakningsbart

  Med upp till USB3.0 (24-0154) och gigabit-anslutning får du ut exakt vad nätverket tillåter av USB-tillbehöret. Samtidigt är säkerheten osedvanligt väl tillgodosedd med kryptering, autentisering, certifikat, lösenord, portlåsning i flera olika kombinationer. Övervakning och kontroll ges genom SNMPv3, web eller epost-notifiering av olika händelser.

  • Mycket snabb, USB3.0 och gigabit Ethernet
  • Universell, Windows, Linux, MacOS
  • Perfekt också till virtualiserade miljöer genom Citrix, VMware, Hyper-V, Remote Desktop Services etc.

  För er som söker en ersättare till Digi AW-USB-2 är detta ett utmärkt alternativ.

 • Lär dig mer

 • Dokument

Alternativ till denna produkt

Best.nr 20103522
2xUSB 3.2Gen1, 10/100/1000BaseT
2 440 SEK exkl. moms