Meny

Best.nr 124-0121

USB Anywhere - Placera dina USB-enheter på nätverket

USB Anywhere är en IP-baserad USB-hub som gör det möjligt att använda prisvärda USB-tillbehör utan att en dator finns i närheten. "USB Over IP" gör så att enkla och vanligtvis billiga USB-tillbehör kan användas på samma enkla vis över Ethernet som på den lokala USB-porten i PC:n. Läs mer

Varianter

Lagerstatus 6 st
Leveranstid 1-2 dagar
6 280 SEK exkl. moms
 • Produktbeskrivning

  USB Anywhere är en IP-baserad USB-hub som gör det möjligt att använda prisvärda USB-tillbehör utan att en dator finns i närheten. "USB Over IP" som teknologin kallas kombinerar enhelheten med USB och friheten med Ethernet så att enkla och vanligtvis billiga USB-tillbehör kan användas på samma enkla vis över Ethernet som på den lokala USB-porten i PC:n.

  Billigare och bättre med USB över IP

  USB Anywhere ersätter dyra ethernetanslutna periferienheter och ger alla USB-tillbehör en mer professionell och industriell tillämpning. Inom till exempel butiksdatasystem, publika informationsterminaler, bankomater, övervakning, industridatainsamling kan man nu nyttja USB-tillbehör på ett sätt som inte tidigare var möjligt.

  Multi-host gör att fler kan dela på portarna

  Normalt "ägs" USB-portarna av den dator som enheten istalleras på (host/värddator), men nu finns funktionen Multi-host för att låta fler värddatorer samsas om samtliga portar i enheten. Det är till och med så att det kan förekomma fler på samma enskilda USB-port, men bara en i taget. En ställbar timeout frisläpper porten till nästa värddator. Se beskrivningsfältet vid artikelnumme för informationom vilka produkter som stöder multi-host.

  • Flyttar USB-utrustning på från PC:n till Ethernet
  • Slipper begränsningen på 5 m kabellängd
  • Stödjer dubbla värddatorer för optimal driftsäkerhet
  • Fem USB portar på en Ethernetanslutning
  • Spara plats och ström, då ingen PC krävs i fjärränden
  • Stöd för Windows8, 7, XP, Server2003, 2008 & 2012

Alternativ till denna produkt

 
Ny generationen Anywhere USB plus från Digi är en central enhet för alla dina USB-tillbehör som behöver anslutas till nätverket utan att dess värddator står i närheten. Med USB 3,1 får du upp hastighetsöverföringen avsevärt och gör inte knutpunkten på något sätt till en flaskhals i nätverket.
2 930 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Höga krav på en kontrollerad temperatur och luftfuktighet? Då är HWg-STE Nätverkstermometer ett utmärkt val. Exempel på användningsområden för en IP-termometer kan vara allt från Temperaturövervakning av värmesystem, AC-anläggningar, kylar/frysar, serverrack och dataskåp.
1 470 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
Best.nr119-0405
STE2, WiFi IP Termometer, temperatursensor ingår, PoE
1 990 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter