Meny

Best.nr 121-8050

Smart laddning & synkronisering för mobila enheter

Ladda, synka och säkra dina bärbara enheter så att de blir till effektiva verktyg som alltid är redo att användas. Vårt flexibla laddnings- och synkroniseringssystem gör det lätt att hitta en lösning som passar ditt behov. Den fristående enheten passar bra för inbyggnad i eget kabinett, den med integrerat ställ gör sig bra på kontoret, det låsbara kabinettet till mer utsatta miljöer och den rullbara vagnen gör kabinettet till en mobil laddningslösning för skolor och konferensmiljöer exempelvis. Läs mer

Varianter

Lagerstatus 0 st
Leveranstid 2-10 dagar
3 830 SEK exkl. moms
 • Tillbehör

  1 350 SEK exkl. moms
  Finns i flera varianter
  1 600 SEK exkl. moms
  Finns i flera varianter
 • Produktbeskrivning

  Ladda, synka och säkra upp till sexton bärbara enheter så att de blir till effektiva verktyg som alltid är redo att användas. Vårt flexibla laddnings- och synkroniseringssystem gör det lätt att hitta en lösning som passar ditt behov. Den fristående enheten passar bra för inbyggnad i eget kabinett, den med integrerat ställ gör sig bra på kontoret, det låsbara kabinettet till mer utsatta miljöer och den rullbara vagnen gör kabinettet till en mobil laddningslösning för skolor och konferensmiljöer exempelvis.

  Laddning mitt i prick

  Med tillbehöret för nätverksanslutning ger systemet dig exakt information om laddningen, individuellt per enhet. Det gör att du kan upptäcka och åtgärda en dålig kabel som inte tillåter full laddningsström och därför förlänger laddningstiden. Vidare kan du i historiken följa batteriets åldrande och därmed bättre förutse batteribyten och minska akuta åtgärder och utbyten.

  batteristatus

  Du kan också exportera historiken för att bearbeta data i excel och på så sätt kunna koppla på andra parametrar som priser, versioner, fabrikat etc. och därmed skapa mer tillförlitliga kostnadskalkyler inför framtida upphandlingar. 

  Smart vy visar status på samtliga enheter

  Från hemskärmen i mjukvaran får du bra överblick över alla anslutna enheter och deras aktuella kapacitet och laddningsström.

  hemskärmen

  Även displayen direkt på huvudenheten ger dig den mest centrala informationen, utan att behöva ha en PC eller speciell programvara igång

  laddningsstatus

  Lätt att expandera

  Kabinetten är förberedda för att sammanfogas, både i varandra och i en eventuell vagn och väljer du att komplettera med nätverkskortet (se tillbehör) så krävs endast ett sådan instickskort per tre enheter, förutsatt att de alla är monterade i en stapel.

  expandera

  Som en kraftfull USB2.0-hubb om du vill

  Skulle du inte ha laddning som ditt kritiska behov går produkten utmärkt att använda som en prisvärd USB-hubb, men rackmonterbar och med sexton portar.

  Synka både iOS och Android

  Du använder bara de synk-funktioner som erbjuds från respektive operativsystem. Vår laddare agerar i det fallet som en vanlig hubb, men med den viktiga skillnaden att laddningen bebehålles på en hög nivå även då data överförs. En "vanlig" hub eller enklare ladd/synk-enhet för den delen går omedelbart ned till låga 0,5A laddström då USB-porten aktivera för data, vilket då förlänger laddningstiden avsevärt. Produkten på senare tid även uppgraderad till max effekt 300W (tidigare 180W)

Alternativ till denna produkt