Meny

Best.nr 121-8040

Laddstation för USB med styrning via Ethernet

EtherSync är den nätverksanslutna ladd- och synkstationen för USB-enheter, med fjärråtkomst och övervakning. Läs mer

Varianter

Lagerstatus 0 st
Leveranstid 2-10 dagar
7 390 SEK exkl. moms
 • Produktbeskrivning

  EtherSync är den nätverksanslutna ladd- och synkstationen för USB-enheter, med fjärråtkomst och övervakning. Nu behövs inte längre en ömtålig och dyrbar laptop på plats vid enheterna för att synka och uppdatera programvara i bärbara enheter som smarta telefoner, iPad och andra surfplattor. Med surfplattorna anslutna till EtherSync kan den IT-ansvarige enkelt göra alla de uppdateringar som behövs, men från sitt skrivbord istället för att vara fysiskt på plats.  Ta skolornas ökade användande av surfplattor som ett exempel. Här har man vanligtvis en "laddvagn" där enheterna förvaras och laddas, men skall uppdateringar göras måste teknikern ta sig till varje klassrum för att på plats utföra arbetet. Inom hälsovården, butikskedjor, serviceorganisationer och stora företag är också surfplattan ett effektivt redskap. Men för att inte äventyra säkerheten måste man försäkra sig om att alla enheter har de senaste uppdateringarna. EtherSync ger den möjligheten och har heller ingen begränsning avseende antalet enheter. Man kan enkelt sköta tusentals surfplattor på hundratals platser från sitt kontor via Internet.

  Skalbar lösning för professionellt användande

  EtherSync har två till åtta USB-portar, samtliga med maximal laddningsström på varje port, och dubbla Gigabit Ethernet RJ45. De dubbla nätverksportarna gör det enkelt att expandera utan att behöva en ytterligare switch, stapla dem bara ovanpå varandra med en kort patchkabel emellan.

  Samma mjukvaror och gränssnitt som vanligt

  EtherSync lurar din dator att tro att USB-portarna sitter på sin vanliga plats i datorn. Därför är det ingen skillnad på sättet att arbeta. Du gör som du brukar och fortsätter med iTunes, Configurator eller motsvarigheterna i Androidbaserade system. Mjukvaran i EtherSync är Linux-baserad och gjord för att kunna vara framtidssäker med fjärruppdateringar så att nya, ännu icke introducerade smartphones och surfplattor snabbt skall kunna användas i enheten.

  • 2, 4 eller 8 USB2.0 med 2xGigabit RJ45
  • Max laddningsström (2,1A) på alla portar samtidigt
  • Uppfyller EN60950 för sjukhusmiljö
  • Kan levereras i kortversion för inbyggnad i egna system, kontakta oss
  • Mått: 130x105x40mm
 • Dokument

Alternativ till denna produkt