Meny

Best.nr 24-0480

RocketPort med standard 16550 UART

Samma tillförlitliga konstruktion som övriga RocketPort, men med standard 16550 UART. Att kortet baserats på UART 16550 är framförallt för att kunna erbjuda ett tillförlitligt standardkort för de som behöver skriva egna applikationer och då kräver ett standardiserat kommunikationssätt mot kommunikationsprocessorn (16550). Läs mer

Lagerstatus 0 st
Leveranstid 2-10 dagar
3 550 SEK
 • Produktbeskrivning

  Samma tillförlitliga konstruktion som övriga RocketPort, men med standard 16550 UART istället för den speciella ASIC (processor) som kännetecknat RocketPort under många år. Att kortet baserats på UART 16550 är framförallt för att kunna erbjuda ett tillförlitligt standardkort för de som behöver skriva egna applikationer och då kräver ett standardiserat kommunikationssätt mot kommunikationsprocessorn (16550). Detta ger förvisso något lägre prestanda och högre belastning i datorn, än övriga RocketPort. Speciellt när alla portar skall köra i hög hastighet samtidigt, märks skillnaden.

  Är det prestanda och minimal belastning på servern du är ute efter, är övriga RocketPort med ASIC fortfarande oslagbara. Men behöver du ett tillförlitligt standardkort som är lätt att anpassa drivrutiner till ska du välja RocketPort 550.

  Programmeringsexempel för migration till PCI medföljer

  För att underlätta uppgraderingen av applikationer i systembaserat på ISA-buss till modernare med PCI-buss, medföljer olika programeringsexempel för DOS. En utmärkt hjälp för den som är lite ringrostig eller saknar nödvändig dokumentation av det gamla systemet.

  Samtliga kort stödjer både 5V och 3,3V PCI buss

  • Enkel installation, inga byglingar på kortet
  • DOS programmeringsexempel för ISA till PCI medföljer
  • Drivrutiner för Windows 2000, NT, 9x, Linux och DOS

Alternativ till denna produkt