Meny

Best.nr 121-0270

Hälsokontroll på USB-laddning/strömförbrukning

USB-testare som mäter laddning eller strömförbrukning på din USB-port och ger dig realtidsinformation om ström, spänning och ström över tid (mAh) i ett LCD-fönster på enheten. Nu kan du snabbt avslöja en dålig laddare, en undermålig kabel eller hur mycket olika förbrukare tär på batteriet. Fungerar också som "tankmätare" där du ser hur många mAh som batteriet fått i sig. Läs mer

Lagerstatus 13 st
Leveranstid 1-2 dagar
343 SEK exkl. moms
  • Produktbeskrivning

    USB-testare som mäter laddning eller strömförbrukning på din USB-port och ger dig realtidsinformation om ström, spänning och ström över tid (mAh) i ett LCD-fönster på enheten. Nu kan du snabbt avslöja en dålig laddare, en undermålig kabel eller hur mycket olika förbrukare tär på batteriet. Fungerar också som "tankmätare" där du ser hur många mAh som batteriet fått i sig.

    USB-mätare

    Enheten har den nya USB typ C-kontakten och är kompatibel med den senaste USB-PD standarden för strömstyrka upp till 5A på 20V.

    I övrigt en transparent enhet som inte inkräktar på datatrafiken och sitter installerad mellan USB-porten och ett tillbehör eller laddare.

Alternativ till denna produkt