Meny

Vill du jobba på It-företaget med landets högsta fokus på kundservice?

Då kan du vara rätt person för Direktronik. För att säkerställa vår högsta nivå av excellens i kundservice så söker vi nu en produktansvarig med ett starkt eget driv och en nyfiken inställning till livet.

Vi är pristagare på SM i kundservice två år i rad och både Miss och Mister first Impression jobbar här. Vi är dedikerade att ge snabb assistans och en excellent kundservice med särskiljande värden i varje kontakt med kunderna. För att kunna fortsätta vara på den högsta nivån så söker vi nu en produktansvarig med ett starkt eget driv och en nyfiken inställning till livet.

Direktronik importerar och säljer ”dataprodukter utöver det vanliga” men vi gör det också på ett sätt utöver det vanliga vilket vi är väldigt stolta över. I huvudsak består vårt utbud av produkter för data- och nätverkskommunikation. Kunderna är återförsäljare, system-integratörer och slutkunder främst från Sverige men genom senare tids expansion även Norge och i viss mån också Danmark. Vi är idag 18 medarbetare som arbetar från vårt kontor och lager i Nynäshamn. Vi hjälper våra kunder med en hög tillgänglighet och ett stort personligt engagemang. Att Du har den insikten och förståelsen är centralt för en anställning hos Direktronik.

Som produktansvarig hos Direktronik förväntas du ta ett eget ansvar för att driva affärsutveckling samt försäljning för några av våra tilltänkta produktområden (se gärna www.direktronik.se). Det innebär bland annat att det är du som ser till att nya produkter kommer in till ditt sortiment men det innebär också att du kontinuerligt arbetar med affärsutveckling inom ditt område. När vår viktigaste marknadsföringsplattform är vår nya webb så är du som produktansvarig också ansvarig för att producera innehåll på webben. Du skall därför ha en god förmåga att kunna uttrycka dig i text. Vidare är det viktigt att du behärskar engelska språket när våra kontakter med tillverkare generellt sker på engelska.

Den absolut viktigaste drivkraften är dock din kreativitet samt vilja och ambition att göra lite ”utöver det vanliga” när det gäller värdeskapande för våra kunder. Att du gillar att vara en spelare i ett framgångsrikt lag där alla agerar för samma målsättning ser vi som en förutsättning för att du skall passa i rollen.

Ledig tjänst

Några viktiga egenskaper för att trivas hos oss tror vi är:

  • Positiv personlighet, vill man – så kan man
  • Nyfikenhet, du gillar att lära och veta
  • Dedikation, att finna lösning åt våra kunder
  • Lagspelare, hjälpas och hjälpa för det gemensammas bästa
  • Förmåga att skriva tekniska texter på ett personligt sätt
  • Förståelse för digitala marknadsföringskanaler

Vi är inne i en väldigt god tillväxtfas där omsättningen senaste 12 månaderna är cirka 85MSEK. Vi ser fortsatt mycket goda expansionsmöjligheter, både geografiskt men även genom ett breddat sortiment samt växande marknadsandel. Bolaget är ett helägt dotterbolag i den börsnoterade teknikkoncernen Lagercrantz Group.

Som produktansvarig ingår du i ett mycket rutinerat säljteam som i huvudsak är lokaliserad till vårt huvudkontor i Nynäshamn.

Sänd din ansökan via mail till VD Mats Rydén  alternativt ring 070 524 57 09

Senast den 30:e juni önskar vi att du har anmält ditt intresse för tjänsten.

Corevalues