Meny

Vill du jobba på IT-företaget som aldrig rationaliserar på kundens bekostnad?

Då kan du vara rätt person för Direktronik.

Vi har vunnit SM i kundservice och både Miss och Mister first impression jobbar här. Vi är dedikerade att ge snabb assistans och en excellent kundservice med särskiljande värden i varje kontakt med kunderna. För att kunna fortsätta vara på den högsta nivån så söker vi nu en teknisk allvetare med ett starkt eget driv och en mycket nyfiken inställning till att lära sig nytt.

Direktronik importerar och säljer ”dataprodukter utöver det vanliga” men vi gör det också på ett sätt utöver det vanliga vilket vi är väldigt stolta över. I huvudsak består vårt utbud av produkter för data- och nätverkskommunikation. Kunderna är system-integratörer, återförsäljare och slutkunder främst från Sverige men genom senare tids expansion även Norge. Vi är idag 21 medarbetare som arbetar från vårt kontor och lager i Nynäshamn samt vårt säljkontor i Bergen, Norge. Vi hjälper våra kunder genom hög tillgänglighet och ett stort personligt engagemang. Att Du har den insikten och förståelsen är centralt för en anställning hos Direktronik.

Som teknisk allvetare hos Direktronik förväntas du ta eget ansvar för att driva pre-sale samt tekniska supportärenden för alla våra produktområden. Du är inte ensam utan ingår i vårt tekniska kompetenscentrum som är ett stöd till produktägarna när det gäller djupare teknik och support. Det innebär att du är involverad i nya affärer i lika hög grad som att du hjälper våra kunder med eventuella supportärenden. När vi jobbar med produkter för kommunikation i nätverk så är det viktigt att du har en god förståelse för hur nätverk fungerar generellt men framförallt att du har gedigen kunskap kring olika nätverksprodukters funktionaliteter och även har förmågan att sätta dig in i hur en ny produkt fungerar – för kunders skull. Att förklara och skapa lättförstådda instruktioner, gärna med video för sociala medier som hjälpmedel, är en fördel om du redan behärskar. Att kunna jobba via konsol och shell för att förstå problem med produkter samt i kunders miljö lösa problem är en fördel. Lite att kunna tänka utanför boxen för att kunna härleda och lösa problem. Vidare är det viktigt att du behärskar engelska språket när våra kontakter med tillverkare generellt sker på engelska. Känner du dig som extra kunnig inom något av följande områden; trådlösa nätverk, MUX/CWDM/DWDM och fibertestning så kommer det vara ett extra plus – nämn det således med fördel.

Den absolut viktigaste drivkraften är dock din kreativitet samt vilja och ambition att göra lite ”utöver det vanliga” när det gäller värdeskapande för våra kunder. Att du gillar att vara en spelare i ett framgångsrikt lag där alla agerar för samma målsättning ser vi som en förutsättning för att du skall passa i rollen.

Ledig tjänst

Några viktiga egenskaper för att trivas hos oss tror vi är:

  • Positiv personlighet, vill man – så kan man
  • Nyfikenhet, du gillar att lära och veta
  • Dedikation, att finna lösning åt våra kunder
  • Lagspelare, hjälpas och hjälpa för det gemensammas bästa
  • Prestigelöshet, kan man inte - så frågar man, eller lär sig

Vi är inne i en tillväxtfas och har avsikten att expandera vår kompentens väsentligt. Vi ser fortsatt mycket goda expansionsmöjligheter, både geografiskt men även genom ett breddat sortiment samt växande marknadsandel. Bolaget är ett helägt dotterbolag i den börsnoterade teknikkoncernen Lagercrantz Group.

Som teknisk allvetare ingår du i ett mycket rutinerat team som i huvudsak är lokaliserad till vårt huvudkontor i Nynäshamn.

Sänd din ansökan via mail till VD Mats Rydén  Senast den 20:e februari 2021 önskar vi att du anmält ditt intresse för tjänsten.

Ring oss! 08 52 400 700

 

Corevalues