Meny

Best.nr 112-1392

Cabletracker

Cabletracker Probe är ett tillbehör till CableMaster-familjen som gör att du kan leta fram en av ledarna i en kabelstam utan att göra åverkan på kabeln. Tongeneratorn som finns inbyggd i CableMaster skickar ut en signal som du med Cabletracker Probe lyssnar dig fram till. För bara spetsen över kabelstammen, så kommer enheten att börja larma när du närmar dig de kablar som tonen sänts ut på. Läs mer

Lagerstatus 1 st
Leveranstid 1-2 dagar
1 290 SEK exkl. moms
  • Produktbeskrivning

    Ett praktiskt tillbehör som passar alla CableMaster eftersom tongeneratorn finns inbyggd i instrumenten redan. En stor fördel är att funktionen inte är begränsad till någon speciell kabeltyp, utan kan användas i vilken kabelhärva som helst.

812 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
CableMaster 500 är konstruerad för att testa och mäta längderna på alla vanliga lågspänningskablar som finns i dagens nätverk, video- eller telefonsystem. Den kartlägger också platserna för kabeländarna genom att skicka en ton på kabeln som kan spåras med en tonspårare eller genom att blinka LED-lampan på portuttaget.
3 310 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
CableMaster 600 är kabeltestaren med funktioner också för PoE, utöver felsökning och längdmätning på både RJ45-nät och koax. Äkta TDR-mätning ger avstånd till upptäckt fel och tillsammans med fiffiga funktioner på aktivt nät är CableMaster 600 en utmärkt följeslagare i serviceväskan.
7 960 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
CableMaster 800 ger dig klassiska kabeltestfunktioner tillsammans med kraftfulla funktioner för felsökning som IPv4/6 Ping, kabelspårning och PoE belastnignstest. Tillsammans med rapportgeneratorn får du ett bra och prisvärt verktyg för felsökning och dokumentation.
10 410 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
Best.nr112-1371
WireXpert 500, komplett med väska
81 950 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter