Meny

Best.nr 20109696

DygiZone vit kontrollpanel för ljussystem

Intelligent säkerhet och trygghetsbelysning Säkerhetsbelysning är en väletablerad metod för att förebygga stöld och vandalism på fastigheter. Även om belysning ensam inte kommer att stoppa en bestämd inkräktare, kan en väl upplyst plats avskräcka dem som skulle gömma sig i mörker, ett utmärkt komplement till ett inbrottsskydd eller ett videoövervakningssystem genom att förbättra kamerors visuella förmåga. Läs mer

Lagerstatus 0 st
Leveranstid 10-14 dagar
1 110 SEK exkl. moms
 • Produktbeskrivning

  Att göra belysningen ”intelligent” genom att lägga till rörelsesensorer och andra intelligenta funktioner, gör den inte bara till en mer effektiv avskräckning vid intrångsförsök, utan kan också skapa en tryggare miljö för anställda.

  Ljusföroreningar kan vara ett stort problem för fastigheter som ligger nära bostadsområden, känsliga områden som skyddade naturreservat eller flygplatser etc. Nästa generations säkerhetsbelysning minskar dramatiskt ljusföroreningar och driftskostnader samtidigt som nya funktioner introduceras.

  Belysningskontrollenheten har programmerbara funktioner som kontrollerar aktivering, tid och varaktighet av belysningen för att minimera energikonsumtion och ljusföroreningar. 2st programmerbara timers för varje zon låter belysningen automatiskt slås på och av vid förinställda perioder. När de externa sensorerna är aktiverade så indikerar kontroller enheten vilken zon som har aktiverats antingen med en ljudsignal eller en 6 sekunders förinspelat röstmeddelande och zonindikatorn är lyser på kontrollpanelen.

  Följande programmeringsval för varje zon:

  • Läge 1 - 24 timmar = Ljusen fungerar dag och natt med detektering när auto är valt
  • Läge 2 - Länk (zon 1) = Detektorer i zon 1 aktiverar även lampor på zon 2 när auto är valt
   • Läge 2 - Länk (zon 2) = Detektorer i zon 2 aktiverar också belysning i zon 1 när auto är valt
  • Läge 2 - Länk (zon 3) = Detektorer i zon 3 aktiverar även lampor på zon 4 när auto är valt
  • Läge 2 - Länk (zon 4) = Detektorer i zon 4 aktiverar även lampor på zon 3 när auto är valt Läge 3 - 24+L = Utomhusbelysning fungerar dag och natt med detektering enligt länkinställningarna ovan
  • Läge 4-STD = Utomhusbelysning fungerar endast på natten med detektion. Detektorer i den zonen kommer endast att använda den zonen.
  • Läge 5 - ALLA = Alla lampor på alla zoner som har
  • läge 5 är aktiverade på natten med detektering från någon zon med läge 5 valt. Alla zoner med ALLA valda kommer att behandlas som en grupp.

  Den avancerade expansionsenheten med 4 zoner ansluts till den digitala belysningskontroller samt någon av sortimentet av externa PIR -detektorer. Expansionsenheten med 4 zoner strömsätts med 2 x 230 VAC 50 HZ 13 AMP och kan styra upp till fyra individuella belysningskretsar var och en med 750W belastning för LED ljus, 12 PIRs trådbundna eller trådlösa, 10 expansionsenheter samt 4 belysningskontroller (1 master och 3 slavar). Denna enhet kan även kopplas till en larmpanel.

  För en komplett lösning så skall det innefatta minst en kontrollpanel minst en Expansionsenhet samt minst en sensor. Valfri Led strålkastare kan användas, befintlig eller så kan du titta på Direktroniks utbud.

  Installationen skall ske av behörig elinstallatör.

  Produktutbud

  • GJD910 DygiZone Silver kontrollpanel
  • GJD910/W DygiZone White kontrollpanel
  • GJD040 4 zoners Expansionsenhet
  • GJD020 Sensor Opal XL max 35m rörelsedetektion, IP55,100x100mm
  • GJD332 Sensor Mini Opal Silver, max 30m rörelsedetektion, IP55, 106x84 mm
  • GJD334 Sensor Mini Opal White, max 30m rörelsedetektion, IP55, , 106x84 mm
  • GJD333 Sensor Mini Opal Black, max 30m rörelsedetektion, IP55, 106x84 mm
  • VS-CW Clarius Plus WL Small
  • VM-CW Clarius Plus WL Medium
  • VL-CW Clarius Plus WL Large

   

 • Tillbehör

  1 130 SEK exkl. moms
  Finns i flera varianter
  3 100 SEK exkl. moms
  Finns i flera varianter
  6 540 SEK exkl. moms
  Finns i flera varianter
  3 650 SEK exkl. moms
  Finns i flera varianter
  2 670 SEK exkl. moms
  Finns i flera varianter
  4 420 SEK exkl. moms
  Finns i flera varianter
  Best.nr 20109697
  expansionsenhet med 4 zoner som ansluts till DygiZone
  1 590 SEK exkl. moms
  846 SEK exkl. moms
  Finns i flera varianter
  686 SEK exkl. moms
  Finns i flera varianter
  1 110 SEK exkl. moms
  Finns i flera varianter
  1 410 SEK exkl. moms
  Finns i flera varianter
 • Lär dig mer

 • Teknisk specifikation

  Ohers
  Movement
 • Dokument

Alternativ till denna produkt

 
Högkvalitativa LED-strålkastare med en design som är lämplig för alla utomhusbelysningstillämpningar. Modern utformning för att tillgodose installationer på bostads- och kommersiella fastigheter med ett justerbart fäste med möjlighet att panorera och luta.
1 130 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
Best.nr 20109697
expansionsenhet med 4 zoner som ansluts till DygiZone
1 590 SEK exkl. moms
Best.nr 20109690
för säkerhetsljussystem, utomhuskapslad IP55
821 SEK exkl. moms
 
Denna enhet används för att aktivera ljus vid rörelse inom valt område. GJD Mini Opal PIR (passiv infraröd) sensor är utformade för utomhusbruk(IP55) med en max detektions längd på 30 meter.
846 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Högeffekts LED-lampa med vit ljus av högsta kvalitet och lång livslängd. IP66 väderkapsling för utomhusbruk och drivs med AC110-220V. Högeffektiv tvåfaldig optisk linsbehandling uppnår 90 % av ljuseffektiviteten. Kapsling av aluminium med hög värmeledningsförmåga för att förbättra värmespridningsegenskapen.
3 100 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Högeffekts LED-lampa med vit ljus av högsta kvalitet och lång livslängd. IP66 väderkapsling för utomhusbruk. Högeffektiv tvåfaldig optisk linsbehandling uppnår 90 % av ljuseffektiviteten. Kapsling av aluminium med hög värmeledningsförmåga för att förbättra värmespridningsegenskapen.
6 540 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter