Meny

Biometrisk ansiktsigenkänning

Med ansiktsigenkänning som den föredragna biometriska lösningen skapar vi sömlös passage eller uppgraderar skyddet i ditt system. Tiden för passerkort, nyckelbrickor och RFID är räknad, för vem vill bära med sig en massa saker i fickan, bara för att komma in genom en dörr. Och vilken fastighetsägare skulle inte föredra ansiktsigenkänning framför administration av kort och koder, när man dessutom helt slipper risken för kompis-inloggning? Ingen såklart. Det fanns bara inget bättre alternativ tidigare.

Passersystem handlar om att göra det lätt för den rätte att komma in samtidigt som motståndet är så stort att den som vill göra intrång låter bli. Rätt säkerhetsnivå blir alltid en balans mellan smidig passage och skydd mot intrång där också låsen spelar stor roll. Vi erbjuder passage- och låssystem baserat på moderna digitala och biometriska metoder som underlättar passage och förbättrar säkerhetsnivån i befintliga system. De flesta dörrar och lås är ju redan ute i marknaden och mekaniskt nästan outslitliga. Därför finner du företrädesvis eftermonterbara lösningar så att du kan uppgradera istället för att byta ut.

Inom området löser vi också specialönskemål som att med ansiktsigenkänning avgöra vem som får köra iväg med trucken på lagret eller öppna förvaringen av sprängmedel och annan stöldbegärlig utrustning. Hör av dig till oss om du vill veta mer om säker identifiering där enda kravet är att du har huvudet med dig.

Aktiva filter Återställ

Produkter

1
Best.nr 20104320
GbE/PoE/IO/Mifare UID
20 850 SEK exkl. moms