Meny

Best.nr 28-2120

Speed-dome-kamera utomhus, 30x zoom, IP67, NEMA 4X

Vivotek SD9364-EHL är framtidens speeddome kamera som är anpassad för att klara de mest krävande utomhusapplikationer i full Hd och 60fps. Kameran är anpassad för att övervaka stora öppna ytor såsom parkeringsplatser, flygplatser, hamnar plus mycket annat. Med IR som klarar upp till 150m och med Vivoteks senaste IR teknologi, VAIR (Vari-Angel IR) så kan man även täcka in stor öppna ytor i totalt mörker. Läs mer

Lagerstatus 0 st
Leveranstid 2-10 dagar
22 690 SEK
 • Teknisk specifikation

  Model camera
  PTZ
 • Produktbeskrivning

  Vivotek SD9364-EHL är framtidens speed-dome kamera som är anpassad för att klara de mest krävande utomhusapplikationer i full HD och 60fps.  Kameran är anpassad för att övervaka stor öppna ytor såsom parkeringsplatser, flygplatser, hamnar plus mycket annat.  Med IR som klarar upp till 150m och med Vivoteks senaste IR teknologi, VAIR (Vari-Angel IR) så kan man även täcka in stor öppna ytor i totalt mörker.

  H.265 effektivare videokomprimering

  Eftersom kraven på högre upplösning och kristallklar bildkvalité blir större och större så kommer den nya H.265 komprimeringsteknologin spela en viktig roll i framtidens videoövervakning för många olika applikationer. Köpcentrum, butiker, järnvägsstationer, flygplatser, parkeringsplatser, restauranger plus många andra områden ställer alla högre krav på detaljrika bilder vilket samtidigt ökar kraven på bandbredd och lagring. Med Vivoteks nya H.265-kameror kommer slutanvändarna nu gynnas av minskad bandbredd och lagring genom en effektivare videokomprimering.

  Smart Stream II för optimerad resursanvändning

  Vivoteks egen komprimeringsteknik för att på ett intelligent vis kunna allokera mer bandbredd till rörliga objekt eller områden av intresse (ROI), vilket resulterar i optimerad resursanvändning. Smart Stream är helt kompatibelt med H.265 standarden och kan även konfigureras med ROI och motion detektion. Tillsammans med H.265 komprimering så kan den nya technologin spara bandbredd och lagring utan att behöva göra avkall på bildkvalité. Smart Stream är det ultimata verktyget för fjärrövervakning eller andra scenarier där det finns begräsning på bandbredd. Kombinera H.265 och Smart Stream II och du kan minska bandbredd och lagring med upp till 80% utan kvalitésförsämring.

  VIVOTEK har utvecklat ett omfattande utbud av WDR implementationer för att passa kundernas behov. WDR Pro som finns i denna kamera är en förbättring av WDR Enhanced, nu används en hårdvarubaserad lösning genom att fånga två eller tre bilder med olika exponeringsnivåer. En algoritm används sedan för att kombinera bilderna till en enda bildström av video där alla områden är optimalt exponerade för maximalt slutresultat.

  VAIR framtidens IR belysning

  Smart IR Vari-Angel IR

  Vivotek har själv utvecklat nästa steg av IR för att garantera dig ett bra resultat där du vill se. Kameran år utrustad med en Vari-Angel IR. Nu kan du enkelt justera IR belysningen så att du alltid får rätt ljus vid rätt avstånd och slipper kraftigt upplysta områden.

  Vidare så är kameran anpassad för att klara av våra tuffa och kalla vintrar ned till -40 grader, IP 66 klassade och även NEMA 4X klassad.

  • 1080p HD Sensor
  • 60fps  
  • 30xzoom
  • 150m IR
  • IP67
  • Defog
  • -50 grader
  • EIS
  • WDR Pro
  • VAIR
  • Auto Tracking

Alternativ till denna produkt