Meny

Best.nr 128-2022

Dome-kamera inom/utomhus 12MP Multi-Sensor

Du kan sluta leta, nu finns kameran som kan leverera nästan allt som du önskar dig och för de flesta säkerhetsapplikationerna både inomhus och utomhus. Här får du en kamera som kan övervaka fyra olika områden men från en och samma plats. Den är maximalt effektiv och gör det enklare att fånga upp exakt rätt område. Läs mer

Lagerstatus 0 st
Leveranstid 2-10 dagar
13 770 SEK exkl. moms
 • Produktbeskrivning

  MA8391-ETV är en 12-MP kamera utrustad med 4st individuella 3-MP CMOS sensorer med vari-fokal lins (2.8 -8mm) som kan övervaka där du vill och med ett täckningsområde mellan 51- 105 grader. Färre kameror med snabbare och billigare installation.

  4 vyer

  Kameran är utrustad med många viktiga funktioner såsom Smart stream II för att bättre nyttja både bandbredd och lagring, 3DNR och remote fokus. Den är också anpassad för att bättre klara våra kalla vintrar ned till -40 grader. Vidare så har kameran även SNV (Supreme Night Visibility), inbyggd mikrofonen, IR-filter för dag/natt funktion, IP66, IK10 samt plats för Micro SD/SDHC/SDXC kort.

  Smart Stream  II- ger skärpan precis där den behövs

  En genialisk funktion som låter dig maximera upplösningen endast i prioriterade områden. På detta sätt kan du hushålla med bandbredden och lagringsutrymmet på ett sätt som inte drabbar bildkvalitén. Nästa alltid finns ett specifikt område i bilden som är föremål för övervakning. Perifera saker som himmel, husväggar och annat är ofta helt ointressant men "kostar" ändå bandbredd och lagringsutrymme. Genom att prioritera intressanta områden slipper du kosta på lagring och bandbredd för delar som egentligen är helt ointressanta. Smart Stream ger skärpan precis där den behövs

 • Lär dig mer

 • Teknisk specifikation

  Model camera
  Dome
  Lens
  Vari-Focal
  Environment Camera
  Outdoor
  Resolution
  12
  Compression
  H.264
  Vandal proof
  IK10
  Protection cast
  IP66
  WDR
  Yes
  Digital in/out
  in/out
 • Dokument

Alternativ till denna produkt

Best.nr 128-2190
2MP Panoramic View-kamera, IP66, IK10, Smart Stream
19 650 SEK exkl. moms
 
Vivotek CD8371-HNTV/HNVF2 är kameror som är speciellt anpassade för fängelsemiljö. Den unika designen gör att kameran enkelt kan monteras i hörnan med en vidvinkel på hela 108 grader och den är även IK10+ klassad.
8 760 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter