Meny

Best.nr 28-2020

Fisheye-kamera 5MP WDR Pro Smart Stream II

Vivotek FE8181-H är en unik H.265 fisheye kamera med fast lins och en 5 megapixel CMOS sensor som levererar högsta tänkbara bildkvalité. Genom den nya H.265 komprimeringen och Vivoteks Smart Stream teknologi så kan du både spara bandbredd och lagring upp till hela 80% utan att göra avkall på bildkvalité. Läs mer

Lagerstatus 0 st
Leveranstid 2-10 dagar
6 240 SEK
 • Teknisk specifikation

  Model camera
  Fisheye
 • Produktbeskrivning

  Vivotek FE8181-H är en unik H.265 fisheye kamera med fast lins och en 5 megapixel CMOS sensor som levererar högsta tänkbara bildkvalité. Genom den nya H.265 komprimeringen och Vivoteks Smart Stream teknologi så kan du både spara bandbredd och lagring upp till hela 80% utan att göra avkall på bildkvalité.

  Kameran är utrustad med en fisheye lins for 180 graders panorama (vägg montering) eller 360 graders surround (tak/golvmontering) vilket garanterar dig en total övervakning av stora öppna ytor såsom flygplatser, butiker, kontor plus mycket annat.

  H.265 effektivare videokomprimering

  Eftersom kraven på högre upplösning och kristallklar bildkvalité blir större och större så kommer den nya H.265 komprimerings teknologi spela en viktig roll i framtidens videoövervakning för många olika applikationer. Köpcentrum, butiker, järnvägsstationer, flygplatser, parkeringsplatser, restauranger plus många andra områden ställer alla högre krav på detaljrika bilder vilket samtidigt ökar kraven på bandbredd och lagring. Med Vivoteks nya H.265 kameror kommer slutanvändarna nu gynnas av minska bandbredd och lagring genom en effektivare videokomprimering.

  FE9181-H är utrustad med IR filter och WDR Pro tekniken för att bättre kunna leverera hög bildkvalité under dygnets alla timmar men även i hög kontrastrik miljö i både svagt och starkt upplysta områden.

  Smart Stream  II- ger skärpan precis där den behövs

  En genialisk funktion som låter dig maximera upplösningen endast i prioriterade områden. På detta sätt kan du hushålla med bandbredden och lagringsutrymmet på ett sätt som inte drabbar bildkvalitén. Nästa alltid finns ett specifikt område i bilden som är föremål för övervakning. Perifera saker som himmel, husväggar och annat är ofta helt ointressant men "kostar" ändå bandbredd och lagringsutrymme. Genom att prioritera intressanta områden slipper du kosta på lagring och bandbredd för delar som egentligen är helt ointressanta. Smart Stream ger skärpan precis där den behövs

  •  5MP CMOS Sensor
  • H.265
  • 360 grader surround vy
  • WDR Pro
  • Smart Stream II
  • EN 50155
  • PoE
  • Pixel Counter

Alternativ till denna produkt