Meny

Best.nr 28-0980

Fisheye-kamera 5MP 3DNR WDR och Smart Stream

Vivotek FE8182 är en 5MP diskret designad fisheye kamera för infällt montage med mycket hög bildkvalité. En liten kamera på endast 60mm i diameter som kan användas för de flesta användningsområden inomhus. Läs mer

Lagerstatus 0 st
Leveranstid 2-10 dagar
4 410 SEK
 • Teknisk specifikation

  Model camera
  Fisheye
 • Produktbeskrivning

  Vivotek FE8182 är en 5MP diskret designad fisheye kamera för infällt montage med mycket hög bildkvalité. En liten kamera på endast 60mm i diameter som kan användas för de flesta användningsområden inomhus. Kameran är utrustad med en lins för 180° panoramic view (väggmontering) eller 360° surround view (tak/golv), kameran fungerar bäst för öppna ytor så som flygplatser, lobbies, köp centrum, kontor plus mycket annat. FE8182 erbjuder många display möjligheter inklusive surround view och panaoramic.

  WDR i kontrastrika miljöer

  Tekniken förbättrar kamerans bildkvalitet där det är mycket stark kontrastrik miljö i både svagt och starkt upplysta områden. Med denna teknik så kan man urskilja viktiga detaljer vilket är avgörande för många olika säkerhetsapplikationer, såsom identifiering av personer eller registreringsskyltar, entréer, bankomater, transportmedel samt nära fönster eller liknande. Vivotek har utvecklat ett omfattande utbud av WDR implementationer för att passa kundens behov. WDR Enhanced som finns i denna kamera använder sig av en mjukvarubaserad tonmappnings teknik som detekterar områden i synfältet som antigen är för mörka eller ljust och justerar dem så att slutresultatet härmar vad blotta ögat skulle uppfatta.

  Vivoteks egen 3DNR teknologi

  En av de vanligaste faktorer som leder till brus i video är låg ljusnivå och brus detta kan vara ett stor problem vid många olika säkerhetsapplikationer. Brus kan begränsa möjligheten att kunna identifiera personer eller registreringsskyltar nattetid. Det finns två typer av tekniker idag för att minska brus, 2DNR eller 3DNR var och en med sina styrkor och svagheter. 2DNR fungerar genom att analysera individuella bilder av video och identifierar med hjälp av algoritmer och korrigera de pixlar som sannolikt representerar brus. 3DNR å andra sidan analyserar skillnader mellan bilderna och korrigerar bildpunkterna för bättre trovärdighet. 3DNR ger vanligen en större reduktion av brus än vad 2DNR med den nackdelen att den tendera att skapa en rörelseoskärpa på rörliga föremål. Vivoteks lösning är dra nytta av styrkorna i varje typ och samtidigt undvika de svagheter som finns. 2DNR ger bättre resultat på rörliga bilder och 3DNR på fasta objekt. Förutom att förbättra bildkvalitén så ger Vivoteks teknologi andra fördelar såsom mindre videofiler samt förebyggande av falsklarm.

  • 5-megapixel
  • WDR
  • 360 grader
  • 3DNR
  • Smart Stream
  • PoE
  • Micro SD/SDHC-kortplats
  • Mjukvara för 32 kameror

Alternativ till denna produkt