Meny

Best.nr 28-2160

5MP utomhusdome, H.265, IP66, IK10, -50°, Vari-Focal

Vivotek FD9381-HTV och EHTV är framtidens kameror som har stöd för den nya H.265 komprimeringen och är anpassad för utomhusbruk ned till -50 grader (EHTV). Hela 5MP upplösning och 60fps i full HD kommer att garantera dig ett slutresultat av högsta kvalité. Med Vivoteks senaste teknologi Smart Stream II och H.265 kommer du att både spara bandbred och lagring upp till 80 % utan att göra avkall på bildkvalité. En professionell kamera som även erbjuder WDR Pro och SNV för bästa resultat i motljus och mörker. Läs mer

Varianter

Lagerstatus 0 st
Leveranstid 2-10 dagar
7 520 SEK
 • Produktbeskrivning

  Vivotek FD9381-HTV och EHTV är framtidens kameror som har stöd för den nya H.265 komprimeringen och är anpassad för utomhusbruk ned till -50 grader (EHTV).  Hela 5MP upplösning och 60fps i full HD kommer att garantera dig ett slutresultat av högsta kvalité. Med Vivoteks senaste teknologi Smart Stream II och H.265 kommer du att både spara bandbred och lagring upp till 80 % utan att göra avkall på bildkvalité. En professionell kamera som även erbjuder WDR Pro och SNV för bästa resultat i motljus och mörker.

  H.265 effektivare videokomprimering

  Eftersom kraven på högre upplösning och kristallklar bildkvalité blir större och större så kommer den nya H.265 komprimerings teknologi spela en viktig roll i framtidens videoövervakning för många olika applikationer. Köpcentrum, butiker, järnvägsstationer, flygplatser, parkeringsplatser, restauranger plus många andra områden ställer alla högre krav på detaljrika bilder vilket samtidigt ökar kraven på bandbredd och lagring. Med Vivoteks nya H.265 kameror kommer slutanvändarna nu gynnas av minska bandbredd och lagring genom en effektivare videokomprimering.

  Smart Stream  II- ger skärpan precis där den behövs

  En genialisk funktion som låter dig maximera upplösningen endast i prioriterade områden. På detta sätt kan du hushålla med bandbredden och lagringsutrymmet på ett sätt som inte drabbar bildkvalitén. Nästa alltid finns ett specifikt område i bilden som är föremål för övervakning. Perifera saker som himmel, husväggar och annat är ofta helt ointressant men "kostar" ändå bandbredd och lagringsutrymme. Genom att prioritera intressanta områden slipper du kosta på lagring och bandbredd för delar som egentligen är helt ointressanta. Smart Stream ger skärpan precis där den behövs

  Remote Focus på en redan installerad kamera

  Denna kamera erbjuder Remote Focus en lösning som hjälper dig med fokusjusteringar på en redan installerad kamera och som är i bruk.  Här får du möjligheten att enkelt justera fokus från remote vilket kan vara mycket avgörande beroende på hur kamerorna är installerade.  Med den inbyggda stegmotorn så kan man enkelt justera fokus via kamerans programvara över nätet.

  Vidare så är kamerorna även IP66 klassade, IK10 vandalsäker.

  •  H.265
  • 1/1.8" Progressive CMOS Sensor
  • 30 fps  2560x1920, 60 fps  1920x1080
  • Smart Stream II
  • WDR Pro
  • IR 30m
  • Remote Focus
  • IP66
  • SNV (Supreme Night Visibility)
  • Video Rotation for Corridor View
  • DIS (Digital Image Stabilization)

Alternativ till denna produkt