Meny

Best.nr 28-0965

Dome-kamera inomhus 5MP IR PIR VCA

Väljer du Vivotek FD8182-T och F2 för inomhusbruk kan du verkligen dra nytta av de fördelar Smart Stream ger. Med hela fem megapixel tillgängligt har du mycket att vinna i både diskutrymme och bandbredd på att pricksäkert skjuta in dig på de intressanta områdena. Inte minst gäller också detta vid streaming över Internet. Läs mer

Varianter

Lagerstatus 2 st
Leveranstid 1-2 dagar
4 290 SEK
 • Lär dig mer

 • Produktbeskrivning

  Väljer du Vivotek FD8182-T och F2 för inomhusbruk kan du verkligen dra nytta av de fördelar Smart Stream ger. Med hela fem megapixel tillgängligt har du mycket att vinna i både diskutrymme och bandbredd på att pricksäkert skjuta in dig på de intressanta områdena. Inte minst gäller också detta vid streaming över Internet, där man nu slipper minska på upplösning och bildfrekvens bara för att klara en anständig upplevelse på distans. FD8182 levererar 5MP upplösning i 15fps och 1080p upplösning vid 30fps. Den finns i två versioner, en med fast lins för enklare övervakning och färre enheter och en med remote fokus, inbyggd motor och P-Iris lins som sparar mycket tid för installatören och ger en mer exakt och efterjusterbar skärpeinställning.

  Smart Stream

  Smart Stream - ger skärpan precis där den behövs

  En genialisk funktion som låter dig maximera upplösningen endast i prioriterade områden. På detta sätt kan du hushålla med bandbredden och lagringsutrymmet på ett sätt som inte drabbar bildkvalitén. Nästa alltid finns ett specifikt område i bilden som är föremål för övervakning. Perifera saker som himmel, husväggar och annat är ofta helt ointressant men "kostar" ändå bandbredd och lagringsutrymme. Genom att prioritera intressanta områden slipper du kosta på lagring och bandbredd för delar som egentligen är helt ointressanta. Smart Stream ger skärpan precis där den behövs.

  Videoanalys

  Inbyggd videoanalys - osynliga gränsdragningar för både säkerhet och marknadsundersökning

  Video Content Analysis (VCA) ger dig möjlighet att lägga ut "digitala snubbeltrådar" som larmar då någon passerar. Här ingår även en räknare för objekt och ett mer flexibelt "digitalt staket" som gör det möjligt att hägna in en yta som därefter bevakas aktivt och larmar om någon eller något tar sig in eller ut. Ett populärt användningsområde är personalplanering i större butiker som med hjälp av VCA kan dirigeras till rätt platser. Mätning av kundintresse i samband med kampanjer är också ett område för VCA, liksom ren bevakning av föremål eller ytor där tillträde är förbjuden.

  Smart IR

  Smart IR - hindrar överexponering vid nattbevakning

  Smart IR innebär att intensiteten i den infraröda belysningen balanseras automatiskt. Istället för en lampa som antingen är av eller på, ger Smart IR optimal belysning i varje situation. Resultatet är skarpast möjliga bild i hela inspelningsområdet. En person som rör sig mot kameran skulle normalt sett ge störande reflexer ju närmade hen kom. Med Smart IR kompenserar kameran för detta och reducerar intensiteten i lamporna vilket gör att kontraster och skärpa förbättras avsevärt.

  Öppen plattform för egna eller andras plug-in

  Med den flexibla VADP plattformen (VIVOTEK Application Development Platform) så kan du göra kamerorna ännu mer anpassade efter specifika behov genom att addera en tredjeparts-applikation eller själv utveckla en. Redan finns flera smarta plug-ins att välja på, läs mer om VADP här VADP

  • 5-megapixel
  • IR 30m
  • Smart IR
  • Smart Stream
  • WDR Enhanced
  • Remote Focus (FD8182-T)
  • VCA (Video Content Analysis)
  • 3DNR
  • PIR
  • PoE
  • Dag/natt funktion, automatiskt IR-filter
  • Micro SD/SDHC/SDXC-kortplats
  • Mjukvara för 32 kameror

Alternativ till denna produkt

Best.nr 28-2240
Vivotek CD8371-HNTV/HNVF2 är kameror som är speciellt anpassade för fängelsemiljö. Den unika designen gör att kameran enkelt kan monteras i hörnan med en vidvinkel på hela 108 grader och den är även IK10+ klassad.
8 350 SEK
Finns i flera varianter
Best.nr 28-2230
28-2230 - 2MP Minidome, WDR, Smart Stream II, Smart IR
2 380 SEK
Finns i flera varianter
Best.nr 28-0950
28-0950 - IB8360W, 2MP trådlös, kompakt, Smart IR, Smart Stream II
1 690 SEK
Finns i flera varianter