Meny

Best.nr 28-0970

Dome-kamera utomhus 3MP IR WDR Pro IK10 H.265 Vari-Focal

Vivotek FD9371-HTV/EHTV är lösningen för dig som vill minimera belastningen på nätverket utan att göra avkall på bildkvalitén. Den senaste komprimeringsstandarden H.265 tillsammans med Smart Stream II ger sensationellt låg nätverksbelastning. Läs mer

Varianter

Lagerstatus 1 st
Leveranstid 1-2 dagar
6 590 SEK
 • Tillbehör

  Best.nr 28-9050
  672 SEK
  Finns i flera varianter
 • Produktbeskrivning

  Vivotek FD9371-HTV/EHTV är lösningen för dig som vill minimera belastningen på nätverket utan att göra avkall på bildkvalitén. Den senaste komprimeringsstandarden H.265 tillsammans med Smart Stream II ger sensationellt låg nätverksbelastning, upp till 80% lägre än tidigare lösningar. Tänk vilken skillnad det gör vid streaming över mobilnätet! I praktiken får du gott om utrymme att både öka antalet kameror och maximera upplösningen, utan att nätverkets övriga trafik eller din lagringslösning blir lidande.

  Smart Strem

  Smart Stream - ger skärpan precis där den behövs

  En genialisk funktion som låter dig maximera upplösningen endast i prioriterade områden. På detta sätt kan du hushålla med bandbredden och lagringsutrymmet på ett sätt som inte drabbar bildkvalitén. Nästa alltid finns ett specifikt område i bilden som är föremål för övervakning. Perifera saker som himmel, husväggar och annat är ofta helt ointressant men "kostar" ändå bandbredd och lagringsutrymme. Genom att prioritera intressanta områden slipper du kosta på lagring och bandbredd för delar som egentligen är helt ointressanta. Smart Stream ger skärpan precis där den behövs.

  Klarar minus 50 utan extra strömförsörjning

  Sist vi närmade oss extremkyla i Sverige var då man uppmätte -49,0° Karesuando 27 jan. 1999 och Vuoggatjålme 1 jan. 1951. Du kan med gott samvete använda vår dome-kamera oavsett var i landet det gäller och vara förvissad om att kylan inte tar kål på den. Det gör heller inte våld eller vatten då kameran är vandalskyddad enligt IK10 samt extra kapslad enligt IP66.

  Videoanalys

  Inbyggd videoanalys - osynliga gränsdragningar för både säkerhet och marknadsundersökning

  Video Content Analysis (VCA) ger dig möjlighet att lägga ut "digitala snubbeltrådar" som larmar då någon passerar. Här ingår även en räknare för objekt och ett mer flexibelt "digitalt staket" som gör det möjligt att hägna in en yta som därefter bevakas aktivt och larmar om någon eller något tar sig in eller ut. Ett populärt användningsområde är personalplanering i större butiker som med hjälp av VCA kan dirigeras till rätt platser. Mätning av kundintresse i samband med kampanjer är också ett område för VCA, liksom ren bevakning av föremål eller ytor där tillträde är förbjuden.

  Smart IR

  Smart IR - hindrar överexponering vid nattbevakning

  Smart IR innebär att intensiteten i den infraröda belysningen balanseras automatiskt. Istället för en lampa som antingen är av eller på, ger Smart IR optimal belysning i varje situation. Resultatet är skarpast möjliga bild i hela inspelningsområdet. En person som rör sig mot kameran skulle normalt sett ge störande reflexer ju närmade hen kom. Med Smart IR kompenserar kameran för detta och reducerar intensiteten i lamporna vilket gör att kontraster och skärpa förbättras avsevärt.

  • 3-megapixel
  • H.265
  • Smart Stream II
  • WDR Pro
  • Remote Focus
  • Defog
  • 3DNR
  • SNV
  • IP66
  • IK10
  • PoE
  • Dag/natt funktion, automatiskt IR-filter
  • Micro SD/SDHC/SDXC-kortplats
  • Mjukvara för 32 kameror

Alternativ till denna produkt

Best.nr 28-6000
Med hjälp av linjedetektorer kan du skapa ett effektivt områdesskydd, utan synliga hinder. Ett sorts osynligt staket som omgärdar ett skyddsområde och larmar om något bryter den osynliga gränsen. Larmsignalen kan anslutas till en övervakningskamera eller annan bevakningsutrustning för adekvat åtgärd. Du får tidiga varningssignaler på ett intrång och kan sätta in rätt åtgärd innan en allvarlig skada uppstår.
360 SEK
Finns i flera varianter
Best.nr 28-9110
Vivotek ND8322P är en Linux baserad 8 kanalers Plug & Play NVR med PoE (max80W). Endast ett knapptryck med den inbyggda Plug & Play funktionen gör denna enhet extremt enkel och användningsbar för mindre övervakningsapplikationer.
4 660 SEK
Finns i flera varianter