Meny

Best.nr 28-0975

Dome-kamera inomhus 3MP IR WDR Pro PIR H.265

FD9171-HT är en ny 3MP professionell H.265 dome-kamera för inomhusbruk som erbjuder 30fps i högsta upplösningen. Den senaste komprimeringsstandarden H.265 tillsammans med Smart Stream II ger sensationellt låg nätverksbelastning, upp till 80% lägre än tidigare lösningar. För att uppfylla inomhus applikationer så är även kamerona utrustade med PIR sensor för att bättre kunna detektera oväntade händelser. Läs mer

Lagerstatus 0 st
Leveranstid 2-10 dagar
5 430 SEK
 • Produktbeskrivning

  FD9171-HT är en ny 3MP professionell H.265 dome-kamera för inomhusbruk som erbjuder 30fps i högsta upplösningen. Den senaste komprimeringsstandarden H.265 tillsammans med Smart Stream II ger sensationellt låg nätverksbelastning, upp till 80% lägre än tidigare lösningar. För att uppfylla inomhus applikationer så är även kamerona utrustade med PIR sensor för att bättre kunna detektera oväntade händelser.

  H.265 spar både bandbredd och lagring

  Eftersom kraven på högre upplösning och kristallklar bildkvalité blir större och större så kommer den nya H.265 komprimerings teknologi spela en viktig roll i framtidens videoövervakning för många olika applikationer.  Köpcentrum, butiker, järnvägsstationer, flygplatser, parkeringsplatser, restauranger plus många andra områden ställer alla högre krav på detaljrika bilder vilket samtidigt ökar kraven på bandbredd och lagring.  Med Vivoteks nya H.265 kameror kommer slutanvändarna nu gynnas av minska bandbredd och lagring genom en effektivare videokomprimering.

  Smart Stream för optimerad resursanvändning

  Vivoteks egen komprimerings teknik för att på ett intelligent vis kunna allokera mer bandbredd till rörliga objekt eller områden av intresse (ROI), vilket resulterar i optimerad resursanvändning. Smart Stream är helt kompatibelt med H.265 standarden och kan även konfigureras med ROI och motion detection. Tillsammans med H.265 komprimering så kan den nya technologien spara bandbredd och lagring utan att behöva göra avkall på bildkvalité. Smart stream är det ultimata verktyget för fjärrövervakning eller andra scenarier där det finns begräsning på bandbredd. 

  Smart Stream II

   

Alternativ till denna produkt

Best.nr 28-6000
Med hjälp av linjedetektorer kan du skapa ett effektivt områdesskydd, utan synliga hinder. Ett sorts osynligt staket som omgärdar ett skyddsområde och larmar om något bryter den osynliga gränsen. Larmsignalen kan anslutas till en övervakningskamera eller annan bevakningsutrustning för adekvat åtgärd. Du får tidiga varningssignaler på ett intrång och kan sätta in rätt åtgärd innan en allvarlig skada uppstår.
350 SEK
Finns i flera varianter
Best.nr 28-9000
Vivotek AW-GEV serien är en VivoCam PoE-switch, Världen första PoE-switchen med inbyggd IP-kamera övervakningsfunktioner.
6 440 SEK
Finns i flera varianter
Best.nr 28-9110
Vivotek ND8322P är en Linux baserad 8 kanalers Plug & Play NVR med PoE (max80W). Endast ett knapptryck med den inbyggda Plug & Play funktionen gör denna enhet extremt enkel och användningsbar för mindre övervakningsapplikationer.
4 260 SEK
Finns i flera varianter