Meny

Best.nr 28-0892

Dome-kamera utomhus 2MP IR IP66 IK10

Viviotek FD836B är robust serie av 2MP dome-kameror för utomhusbruk som levererar Full HD i 30fps. Kamerorna leverera hög kvalitativa bilder i både mörker och ljus med WDR och SNV teknologi. Läs mer

Varianter

Lagerstatus 0 st
Leveranstid 2-10 dagar
4 590 SEK
 • Tillbehör

  Best.nr 28-9050
  693 SEK
  Finns i flera varianter
 • Produktbeskrivning

  Vivotek FD836B är robust serie av 2MP dome-kameror för utomhusbruk som levererar Full HD i 30fps. Kamerorna leverera hög kvalitativa bilder i både mörker och ljus med WDR och SNV teknologi. Serien erbjuder möjligheter med både fast fokus (FD836B-HF2/EHVF2) och remote fokus, inbyggd motor och P-iris lins som sparar mycket tid för installatören och ger en mer exakt och efterjusterbar skärpeinställning (FD836B-HTVEHTV). För att uppfylla hårda och krävande utomhus applikationer så är kamerorna IP66 klassade för att klara mycket dåligt väder och IK10 vandalsäkra för att stå emot kraftig yttre vandalisering.

  SNV en faktor för säkerhetsapplikationer

  Dåliga ljusförhållanden har alltid varit en utmaning för kameror och detta är ett stort problem för övervakningskameror som ofta används i mörker. När IR kom på marknaden så innebar detta ett betydande framsteg men fortfarande så levereras det endast svartvita bilder. Färg kan vara en viktig faktor för många säkerhetsapplikationer, till exempel för att kunna se ansiktsdrag hos en person så är det viktigt att kunna se färg på hår, ögon, hud och kläder för kunna identifiera. Vivoteks innovativa SNV technologi erbjuder en lösning för att möjliggöra övervakning i svagt ljus med tillräcklig kvalité för att uppfylla de flesta krävande applikationer i mörker. Vivoteks SNV utrustade kameror har en ultra känslig optisk sensor som kan fånga högkvalitativ färg bilder ända ned till 0.1 lux och tillsammans med en avancerad signalbehandling som garanterar tillräcklig kontrast, färgåtergivning och minskat 3D brus för att avslöja detaljer.

  VCA inbyggd analyserings mjukvara

  Kamerorna är även utrustad med Vivoteks egen VCA (Video Content Analysis) med tre olika funktioner, Line Crossing Detection, Field Crossing Detection och Loitering Detection.

Alternativ till denna produkt

Best.nr 28-6000
Med hjälp av linjedetektorer kan du skapa ett effektivt områdesskydd, utan synliga hinder. Ett sorts osynligt staket som omgärdar ett skyddsområde och larmar om något bryter den osynliga gränsen. Larmsignalen kan anslutas till en övervakningskamera eller annan bevakningsutrustning för adekvat åtgärd. Du får tidiga varningssignaler på ett intrång och kan sätta in rätt åtgärd innan en allvarlig skada uppstår.
382 SEK
Finns i flera varianter
Best.nr 42-1406
Förutom de klassiska inspelnings-, lagrings- och uppspelningsfunktionerna i en NVR får du också expanderbarhet, integrerbarhet och framtidssäkerhet. Vi säger multi-NVR eftersom den erbjuder en komplett övervakningsplattform som direkt ger affärsnytta och ökar användbarheten hos enskilda kameror.
20 800 SEK
Finns i flera varianter
Best.nr 28-9110
Vivotek ND8322P är en Linux baserad 8 kanalers Plug & Play NVR med PoE (max80W). Endast ett knapptryck med den inbyggda Plug & Play funktionen gör denna enhet extremt enkel och användningsbar för mindre övervakningsapplikationer.
4 810 SEK
Finns i flera varianter
Best.nr 38-3000
38-3000 - Enkel och smidig led-lampa med 800 lumen
520 SEK
Finns i flera varianter