Meny

Best.nr 28-0930

Dome-kamera inomhus 2MP IR PIR

Vivotek FD816BA-HT och HF2 ger full HD-upplösning i 30fps och finns att få med antingen fast lins för enklare övervakning och mindre installationer eller remote focus med inbyggd motor och P-Iris lins som sparar mycket tid för installatören. Läs mer

Varianter

Lagerstatus 6 st
Leveranstid 1-2 dagar
3 890 SEK
 • Lär dig mer

 • Produktbeskrivning

  Vivotek FD816BA-HT och HF2 ger full HD-upplösning i 30fps och finns att få med antingen fast lins för enklare övervakning och mindre installationer eller remote fokus med inbyggd motor och P-Iris lins som sparar mycket tid för installatören. Att kunna klara av skärpeinställningen på distans är verkligen en välkommen hjälp till installatören, som slipper klättra upp till otillgängliga installationer gång efter annan för att få till den perfekta inställningen. Kamerorna är också utrustade med inbyggd PIR sensor för att bättre kunna detektera oväntade händelser och slippa förlita sig på den digital rörelsedetektorn enbart.

  Smart Stream - ger skärpan precis där den behövs

  En genialisk funktion som låter dig maximera upplösningen endast i prioriterade områden. På detta sätt kan du hushålla med bandbredden och lagringsutrymmet på ett sätt som inte drabbar bildkvalitén. Nästa alltid finns ett specifikt område i bilden som är föremål för övervakning. Perifera saker som himmel, husväggar och annat är ofta helt ointressant men "kostar" ändå bandbredd och lagringsutrymme. Genom att prioritera intressanta områden slipper du kosta på lagring och bandbredd för delar som egentligen är helt ointressanta. Smart Stream ger skärpan precis där den behövs.

  Inbyggd videoanalys - osynliga gränsdragningar för både säkerhet och marknadsundersökning

  Video Content Analysis (VCA) ger dig möjlighet att lägga ut "digitala snubbeltrådar" som larmar då någon passerar. Här ingår även en räknare för objekt och ett mer flexibelt "digitalt staket" som gör det möjligt att hägna in en yta som därefter bevakas aktivt och larmar om någon eller något tar sig in eller ut. Ett populärt användningsområde är personalplanering i större butiker som med hjälp av VCA kan dirigeras till rätt platser. Mätning av kundintresse i samband med kampanjer är också ett område för VCA, liksom ren bevakning av föremål eller ytor där tillträde är förbjuden.

  Smart IR - hindrar överexponering vid nattbevakning

  Smart IR innebär att intensiteten i den infraröda belysningen balanseras automatiskt. Istället för en lampa som antingen är av eller på, ger Smart IR optimal belysning i varje situation. Resultatet är skarpast möjliga bild i hela inspelningsområdet. En person som rör sig mot kameran skulle normalt sett ge störande reflexer ju närmade hen kom. Med Smart IR kompenserar kameran för detta och reducerar intensiteten i lamporna vilket gör att kontraster och skärpa förbättras avsevärt.

  Öppen plattform för egna eller andras plug-in

  Med den flexibla VADP plattformen (VIVOTEK Application Development Platform) kan du göra kamerorna ännu mer anpassade efter specifika behov genom att addera en tredjeparts-applikation eller själv utveckla en. Redan finns flera smarta plug-ins att välja på, läs mer om VADP här VADP

  • 2-megapixel
  • IR 30m
  • Smart IR
  • Smart Stream
  • WDR
  • Remote Focus P-Iris(FD816BA-HT)
  • SNV
  • 3DNR
  • PIR
  • PoE
  • Dag/natt funktion, automatiskt IR-filter
  • Micro SD/SDHC/SDXC-kortplats
  • Mjukvara för 32 kameror

Alternativ till denna produkt

Best.nr 28-6000
Med hjälp av linjedetektorer kan du skapa ett effektivt områdesskydd, utan synliga hinder. Ett sorts osynligt staket som omgärdar ett skyddsområde och larmar om något bryter den osynliga gränsen. Larmsignalen kan anslutas till en övervakningskamera eller annan bevakningsutrustning för adekvat åtgärd. Du får tidiga varningssignaler på ett intrång och kan sätta in rätt åtgärd innan en allvarlig skada uppstår.
382 SEK
Finns i flera varianter
Best.nr 28-0322
Vivotek VS8801/8401 är två videoservrar med stöd för H.264. De kan leverera upp till 30fps i D1 upplösning och är också utrustad med RS-485 för PTZ kontroll. Fyra respektive åtta digital in/ut samt manipulerings larm som registrerar oskärpa, övermålning och om kameran flyttas ur sin position.
10 830 SEK
Finns i flera varianter
Best.nr 38-3000
38-3000 - Enkel och smidig led-lampa med 800 lumen
520 SEK
Finns i flera varianter