Meny

Best.nr 119-3050

Trådlös temperaturövervakning med batteridrivna sensorer

Batteridriven, lättplacerad och inte mycket större än en enkrona. Från installation till information på några minuter. Söker du en trådlös, säker övervakningslösning så är PacketPower rätt val oavsett om du har behov av en mätpunkt eller många hundra sensorer för att övervaka temperatur, luftfuktighet och vattenläckage. Läs mer

Varianter

Lagerstatus 1 st
Leveranstid 1-2 dagar
1 700 SEK exkl. moms
 • Produktbeskrivning

  Just dessa sensorer kommer i två versioner. Bägge har inbyggda sensorer för temperatur, luftfuktighet och daggpunkt men den ena har även två portar för ytterligare externa temperatursensorer eller sensor för vattenläckage.  

  Övervaka precis där du behöver utan behov av kostsam kabeldragning

  Sätt egna larmgränser och få varningsmeddelande när givna gränsvärden överskrids. Använder du PacketPower EMX kan du få larm via SMS eller e-post och har du redan en befintlig övervakningsmjukvara så kan du integrera PackePowers produkter via SNMP eller MODBUS, beroende på vilken modell av gateway du har, och då få larm på samma sätt som för din övriga IT utrustning.

  "Wireless that works", Med ett trådlöst meshprotokoll dedikerat enbart för monitorering och övervakning av datacenter och skilt från ditt övriga nätverk får du med PacketPower en bevisad säker och kostandseffektiv lösning med överlägsen skalbarhet. En gateway kan kopplas trådlöst mot uppt till 150  sensorer eller PDU:er. Har du fler mätpunkter så adderar du bara ytterligare en gateway.

   

   

  Packetpower Mesh network.png

   

   

  19-3060 Cabinet temp probe placement collage.jpg

  Läs mer om hur övervakning med PacketPower fungerar här.

   

  • Enkel att installera, konfigurera och använda
  • Bevisad funktion i utmanande störande miljöer
  • Högsta säkerhet med eget krypterat & dedikerat meshnätverk separerat från ditt core nätverk.
  • Kompatibelt med tredjepartsmjukvaror - Modbus TCP/IP och SNMP
  • Kraftfullt analysverktyg i PacketPower EMX som molntjänst eller egen servermjukvara (beställs separat vid behov).

   

 • Tillbehör

  1 680 SEK exkl. moms
  248 SEK exkl. moms
  Finns i flera varianter
 • Lär dig mer

 • Teknisk specifikation

  Ohers
  Temp Humidity
 • Dokument

Alternativ till denna produkt

 
Varför köpa en ny ”intelligent” strömlist när du enkelt kan uppgradera din befintliga? Våra smarta strömkablar är det mest kostnadseffektiva sättet att uppgradera befintlig IT-utrustning, ta kontroll över energiförbrukningen och förhindra kostsamma avbrott innan de inträffar. Plugga i din befintliga PDU i vår smarta strömkabel och anslut den till befintlig strömkälla. Svårare än så är det inte att komma igång med din energiövervakning.
4 260 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
PacketPower mesh, är en bevisat säkert och kostnadseffektiv lösning för att övervaka temperatur, luftfuktighet, vattenläckage och strömförbrukning i ditt datacenter eller datahall.
6 390 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
Best.nr 119-3080
Trådlös sensor för vattenläckage
1 680 SEK exkl. moms
 
Temperatursensorer för inomhusbruk att använda i PacketPower monitoreringslösning. Att ta kontroll och få larm innan temperaturen stiger till kritiska nivåer är en billig försäkring mot kostsamma driftstopp. Packetpowers smarta trådlösa temperaturövervakning gör att du är igång på några minuter.
248 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter