Meny

Best.nr 119-4155

Stoppa intrång redan vid garageuppfarten. Linjedetektor med belysning

En fristående linjedetektor med vitt IR ljus som gör det i det närmaste osynligt. Dessutom kamouflerat som en vanlig snygg trädgårdsbelysning. Med fristående linjedetektorer kan du "stängsla in" hela tomten eller garageuppfarten med osynligt larmstaket. Upp till åtta detektorer kan sammankopplas vilket täcker en sträcka om hela 800 meter. Läs mer

Lagerstatus 0 st
Leveranstid 2-10 dagar
8 930 SEK exkl. moms
 • Produktbeskrivning

  En fristående linjedetektor med vitt IR ljus som gör det i det närmaste osynligt. Dessutom kamouflerat som en vanlig snygg trädgårdsbelysning. Med fristående linjedetektorer av denna typ kan du "stängsla in" hela tomten med ett i stort sett osynligt larmstaket. Upp till åtta detektorer kan sammankopplas vilket täcker en sträcka om hela 800 meter. Monterar du ett områdesskydd med dessa linjedetektorer på tomtgräns eller garageuppfart kan du vara trygg i att tidigt bli varnad vid intrång och kan snabbt sätta in adekvat åtgärd innan allvarlig skada uppstår.

  Linjedetektor med lampa och osynligt IR ljus

  Produkten jobbar parvis med sändare och mottagare (välj i variantlistan om du önskar sändande, mottagande eller en enhet som både kan ta emot och skicka signalen vidare) men kan även via RS485 sammankopplas för att på så sätt bilda ett staket som täcker in och skärmar av ett störe område, se exempel nedan. Bryts de osynliga infrastrålarna sluts ett relä som i sin tur kan kopplas till befintligt larmsystem, övervakningskamera eller annan säkerhetsutrustning.

   

  Produkten har inbyggd värmare som automatiskt går igång vid låga temperaturer. Finns i två olika storlekar/modeller från 3 till 4 st infrastrålar. Detektorerna använder sig av en avancerad digital filterteknologi för en mer noggrann och stabil funktion också i starkt solsken, dimma, frost, regn och snö. 

  Maximalt avstånd mellan sändardel TX och mottagardel RX är 100M och totalt 800M om flera enheter kopplas samman.

  Genomtänkt vridbar optik ger smidig installation.

  • IR optik med vitt "osynligt" ljus justerbar i höjdled och sidled ger enkel installation
  • Upp till 8 enheter kan sammankopplas via 2 tråd RS 485
  • Nivåjusterare med display
  • Inbyggd värme
  • Inbyggd loggfunktion för de senaste 20 larmen
  • Strömmatning 12V
  • Larmar på 50-990mSec
  • Tamper alert kontact: NC
  • Display för smidig konfiguration och setup
  • IP55
 • Teknisk specifikation

  Ohers
  Movement
 • Dokument

Alternativ till denna produkt

 
Marknadens minsta linjedetektor. Ett effektivt skydd mot intrång vid fönster, dörrar och balkonger, korridorer mm. Diskret och stilren nog att smälta in även i hemmamiljö. Finns även för infällt montage tänkt för montage i kanal bakom jalusier.
938 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Effektivt skydd mot intrång, monteras på utsidan av fönster, dörrar och balkonger. Infraröd linjedetektor anpassad mot kontorsbyggnader, industri och offentlig miljö men även för hemmamiljöer som önskar ett stilrent och säkert skalskydd med trådbunden larmöverföring att koppla till befintligt larm.
1 670 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Med fristående linjedetektor kan du "stängsla in" hela tomten med ett infrarött larmstaket. Upp till åtta detektorer kan sammankopplas vilket täcker en sträcka om hela 800 meter. Markfäste medföljer, modellen finns även för väggmontering.
6 430 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
Best.nr 119-4120
Rullgardin av infrarött ljus för skydd vid fönster & dörrar
1 300 SEK exkl. moms