Meny

Best.nr 19-2200

Ultrasonic nivåsensor, HSPA, GPS, Batteridrift

Digi Connect Tank ultraljudssensor är lätt att installera, kostnadseffektiv att använda och ger snabb avkastning på din investering. Batteridrift, kommunikation över 3G och inbyggd GPS. Läs mer

Varianter

Lagerstatus 0 st
Leveranstid 2-10 dagar
6 990 SEK
 • Tillbehör

 • Produktbeskrivning

  Optimera din nivåmätning och förse kunderna med exakt vad de behöver när de behöver det.

  Digi Connect Tank ultraljudssensor är lätt att installera, kostnadseffektiv att använda och ger snabb avkastning på din investering. Batteridrift, kommunikation över 3G och inbyggd GPS.

  Digi Connect Tank har inbyggd ultraljudssensor och är idealisk för i stort sett alla typer av nivåmätning, även på platser där fast Ethernetanslutning och strömförsörjning saknas. Oavsett om det är bensintankar, olja, spillolja, vattennivåer i kraftverk, avloppsbrunnar eller cilos inom jordbruk som ska monitoreras så kommer du ha full kontroll med Digi Connect Tank. 

  Lätt att installera, kostnadseffektiv att använda och ger snabb avkastning på din investering. 

  Med full kontroll på nivåerna i dina vätsketankar så kan du bättre optimera och planera det dagliga arbetet. Det minskar behovet av manuella inspektioner och tar bort onödiga och dyra resor för att exempelvis tömma halvfulla avloppstankar eller för att fylla på redan välfyllda cilos med spannmål. Färre serviceresor leder till lägre bränslekostnader och personalkostnader, samtidigt som kundnöjdheten ökar i och med att de får rätt service vid rätt tillfälle. På så sätt får du snabb avkastning på investeringen och samtidigt nöjdare kunder.  

  Inbyggd GPS ger full kontroll oavsett var i världen din utrustning befinner sig

  Utrustad med inbyggd GPS, integrerad ultraljudssensor, inbyggt batteri med lång livslängd (ca 2 år) och en temperaturtålig slitstark kapsling (NEMA 4X) ger dig Digi Connect Tank möjlighet att ta kontroll på mätdata på riktigt utmanande platser.

  Managera dina enehter i Digi´s Remote Manager

  Digi Connect Tank kommunicerar med Digi Remote Manager, beställs separat. I Digi Remote Manager managerar du samtliga dina installerade Digi enheter. Öppet API gör det enkelt att sen även integrera befintliga applikationer eller programvaror från tredje part. 

  Digi Connect Tank finns i en Shortrange version samt en Midrange version  

Alternativ till denna produkt

Best.nr 22-1569
22-1569 - Global HSPA+, 4x analoga, 2x digitala I+O, 1x batteri
4 830 SEK
Finns i flera varianter