Meny

Best.nr 20109462

Öppna garageporten & starta motorvärmare med mobilen 4G/LTE

Tänk att bekvämt kunna sitta kvar i bilen och öppna eller stänga ditt garage eller grind med ett kostnadsfritt telefonsamtal, alternativt med ett enkelt SMS. Har du en motordriven garageport så har vi styrfunktionen du behöver. Inga fjärrkontroller som strular, ingen internetuppkoppling. Det enda du behöver är din telefon, vår mobiluppkopplade garageöppnare och valfritt sim-kort (3G, 4G LTE). Enkelt säkert och kostnadseffektivt. Läs mer

Lagerstatus 12 st
Leveranstid 1-2 dagar
1 140 SEK exkl. moms
 • Produktbeskrivning

  Garageportöppnare, fjärrstyr över mobilnätet. Kräver ingen programvara, ingen molntjänst, inga dyra månadsavgifter

  Anslut din mobiluppkopplade garageöppnare i närmaste vägguttag, sätt i ett SIM-kort och koppla reläportarna till motorn som öppnar din garageport så är du i praktiken igång. Vi rekommenderar att du tar hjälp av elektriker för själva anslutningen. Ingen krånglig programvara, all setup görs genom att skicka enkla SMS-kommandon till enheten. Enheten har två reläutgångar, anslut den ena till garageöppnaren och varför inte ansluta den andra till ditt uttaget för din motorvärmare, du kan namnge dem för enklare identifikation.

  Ring garageporten gratis eller öppna med SMS

  För att aktivera reläfunktionen och därmed öppna garageporten, grinden eller för den delen starta motorvärmaren så skickar du ett SMS med en kod alternativt så ringer du helt enkelt ett vanligt samtal till enheten. Eftersom den tar emot samtalet men sen inte svarar så är samtalet kostnadsfritt.

  Temperatursensor

  Till enheten medföljer även en temperatursensor. Med hjälp av den kan du låta enheten automatiskt slå på och av anluten utrustning beroende på temperatur, exempelvis din motorvärmare. Du kan även sätta ett max/min väde för önskad temperatur, då kommer enheten att skicka dig ett SMS om aktuell temperatur understiger eller överstiger dessa värden.

  Säkerhet via auktoriserade nummer

  Enheten konfigureras med hjälp av SMS. Från ett masternummer kan du lägga till så många som 200 st ytterligare mobilnummer som i sin tur kan tillåtas att använda enheten samt ta emot larm från denna. Dessa mobilnummer måste först auktoriseras av masteranvändaren och skyddar därmed mot obehörig åtkomst. Det är endast masternumret som tillåts utföra ändringar i enhetens setup.

  SMS larm vid strömavbrott och extra sensorport.

  Enheten har inbyggt kondensator som räddar dig i händelse av strömavbrott. Vill du kan du därmed få ett larm via SMS skickat till dig om garaget blir strömlöst, kanske har du en frysbox eller annan utrustning i garaget som inte tål att vara utan ström någon längre tid. Möjlighet finns även att ansluta ytterligare en trådburen larmsensor till enheten. Det skulle exempelvis kunna vara en rörelsesensor som om den är aktiverad skickar ett SMS ifall någon befinner sig i garaget. Med hjälp av denna kan du med andra ord skapa ett enkelt och smidigt inbrottslarm till ditt garage.

  20100853 garage_800.jpg

  • 2G/4G LTE 
  • Strömmatning: 12V DC, strömadapter medföljer
  • Relästyrning: SMS eller telefonsamtal
  • Relä typ: 16A 2st omkopplande
  • Max last: 16A 3500W
  • LED: Tre blå LED, GSM indikator/Line1 relä/Line2 relä
  • Temperatur sensor:   DS18B20,  -30 till 100 °C.
  • Sensortyp trådad sensor: NO/NC (no power input)
  • Standard SIM kort 15×25mm
  • Fungerar med alla telefoner som kan skicka SMS
  • Vi rekommenderar Telia kontantkort då de generellt har bäst täckning
 • Lär dig mer

 • Teknisk specifikation

  Relays
  Yes
  Temp Humidity monitoring
  Yes
  Wireless
  Yes
  Scheduling
  Yes
 • Dokument

Alternativ till denna produkt

 
Larm vid oönskad temperatur och strömavbrott samt slå på och av ansluten utrustning via app i mobilen eller på schema. Plugga in enheten i närmsta vägguttag så är du snabbt igång med din övervakning. Enkelt, smart och tillförlitligt. Kraftfull molntjänst ingår. Larm via mail, SMS (tillval i molntjänst), eller som pushnotis i app om värdena inte är vad du önskar. Temperatursensor ingår inte, se under tillbehör.
709 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
Best.nr 116-8756
4G, 230V/16A med temperatur-givare, huvudenhet
1 250 SEK exkl. moms
Best.nr 20109257
WiFi & SIM för temperatur, luftfuktighet & externa senorer
2 090 SEK exkl. moms
Best.nr 20103768
SMS-larm 2G/4G vid oönskad temperatur & strömavbrott
1 040 SEK exkl. moms
 
Temperatur, luftfuktighet, LUX mm.. En serie tåliga och flexibla loggers i flera utföranden som ger dig möjlighet att skräddarsy din övervakning precis som du vill ha den. Samtliga modeller har stor tydlig display och intern mätning av temperatur, luftfuktighet. Alla modeller utom art. 20109260 har även inbyggd ljus sensor (Lux) samt kan kopplas trådlöst mot ditt befintliga WiFi 2,4 Ghz. Utöver det så har vissa modeller möjlighet till trådburen anslutning vi RJ45, mobilanslutning, GPS-funktion samt stöd för att ansluta fler externa sensorer. Alla modeller har ett inbyggt 2900 mAh uppladdningsbart batteri som laddas via typ-C USB-kabel (5V-12V). Enheterna kopplas mot kostnadsfri molntjänst och app där du får komplett historik, larm vid oönskade värden samt administrerar din övervakning.
2 350 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
Best.nr 20109257
WiFi & SIM för temperatur, luftfuktighet & externa senorer
2 090 SEK exkl. moms