Meny

Best.nr 19-0244

5st digitala optiskt isolerade ingångar webbaserad DAQ

Fem digitala och optiskt isolerade ingångar för anslutning och fjärravläsning av exempelvis larmportar via IP. Enheten fungerar också tillsammans med övriga produkter från ControlByWebb. Med dessa kopplade "rygg mot rygg", M2M kan du transparent förlänga ett larm/en händelse via Internet. Läs mer

Varianter

Lagerstatus 1 st
Leveranstid 1-2 dagar
1 510 SEK exkl. moms
 • Tillbehör

  423 SEK exkl. moms
  Finns i flera varianter
  389 SEK exkl. moms
  Finns i flera varianter
  264 SEK exkl. moms
  Finns i flera varianter
 • Teknisk specifikation

  Digital Input
  Yes
  SNMP
  Yes
 • Produktbeskrivning

  Fem digitala och optiskt isolerade ingångar för anslutning och fjärravläsning av exempelvis larmportar via IP. Enheten fungerar också tillsammans med övriga produkter från ControlByWebb. Med dessa kopplade "rygg mot rygg", M2M kan du transparent förlänga ett larm/en händelse via Internet. Den innehåller också en mailserver som via epost kan meddela sig till olika mottagare om status på de fem portarna. Larmservern stödjer även XML för de som vill kontrollera enheten utan webbläsare samt Modbus/TCP.

  Duplicera händelser till flera mottagare

  En speciellt användbar funktion är möjligheten att kopiera en händelse (slutning eller öppning av kretsen) till flera olika ingångsförsedda motsvarigheter. En utrustning (larmcentral, PLC, UPS, switch eller vad som helst med en larmutgång) som larmar kan alltså vidareförmedla händelsen till flera olika mottagare. Det kan exempelvis användas till att koppla ihop olika system som annars inte skulle kunna kommunicera. Ett inpasseringssystem vars huvudenhet larmar då någon anger fel kod kan trigga en IP-kamera med larmingång att starta inspelning. Ett brandlarm kan fortplantas till både larmcentral och fastighetsägare, fastän inget av systemen är nätverksanpassade. Listan kan göras lång...

  Konfigurera egna epostlarm

  Du kan själv bestämma vad för kriterier som skall vara uppfyllda för att ett epostlarm skall skickas och även styra dem individuellt till bestämda mottagare.

  Android app

  Omedelbar översikt App till mobilen

  Ladda ned App:en från Controlbyweb för Apple eller Android-baserade smartphones så får du omedelbar överblick av dina samtliga givare samt även möjlighet att styra dina relä in och utgångar direkt i App:en.

  • Ingen programering är nödvändig, fungerar direkt ur lådan
  • Inbyggd webbserver med epostlarm
  • Optiskt isolerade ingångar
  • Valbara TCP-portar för anpassning till brandvägg
  • DIN- eller väggmonterad
  • Små mått: 35,7x98,5x78mm
  • HTTP, XML, Modbus/TCP, SNMP

  Nätadapter beställs separat!

Alternativ till denna produkt

Best.nr 19-0380
19-0380 - UPS för 12V produkter. Larmar via relä vid strömbortfall
1 480 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
Best.nr 19-0294
19-0294 - I/O kontroller 16DO, 16DI, 4 Analoga, 4 temp sens, 9-28VDC
6 990 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
Best.nr 19-0250
19-0250 - 2xI/O, 4xAnalog, 6xTemp, 1xFrekvens, matning: 9-28VDC
3 320 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
Best.nr 19-0230
WebRelay är en lättanvänd och mycket mångsidig produkt som ger dig tillgång till larm-/styrportar via Internet. En extra intressant egenskap är möjligheten att koppla två enheter "rygg mot rygg" M2M, och på så sätt få en transparent förlängning av en I/O-port eller ett larm via IP.
1 450 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter