Meny

Best.nr 119-3001

Gör din befintliga PDU smart, ta kontroll över energi förbrukningen

Varför köpa en ny ”intelligent” strömlist när du enkelt kan uppgradera din befintliga? Våra smarta strömkablar är det mest kostnadseffektiva sättet att uppgradera befintlig IT-utrustning, ta kontroll över energiförbrukningen och förhindra kostsamma avbrott innan de inträffar. Plugga i din befintliga PDU i vår smarta strömkabel och anslut den till befintlig strömkälla. Svårare än så är det inte att komma igång med din energiövervakning. Läs mer

Varianter

Lagerstatus 1 st
Leveranstid 1-2 dagar
4 130 SEK exkl. moms

Alternativ till denna produkt

Best.nr 119-3081
PacketPower mesh, är en bevisat säkert och kostnadseffektiv lösning för att övervaka temperatur, luftfuktighet, vattenläckage och strömförbrukning i ditt datacenter eller datahall.
6 200 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
Best.nr 119-3091
En av fördelarna med PacketPower är att du inte är låst till ett visst fabrikat av utrustning hårdvara. Använder du PacketPower EMX molntjänst kan du även lägga till din befintliga SNMP eller MODBUS så kan du göra det med hjälp av den här hubben. En hub kan samla in data från flera tusen SNMP eller MODBUS enheter på samma LAN.
20 670 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
Best.nr 119-3093
Har du flera datahallar som absolut måste hållas separerade så använder du PacketPower Data Diode sändare och mottagare. Det ger dig en garanterad enkelriktad säker krypterad fiberöverföring mellan två isolerade datanät.
11 570 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
Best.nr 119-3050
Batteridriven, lättplacerad och inte mycket större än en enkrona. Från installation till information på några minuter. Söker du en trådlös, säker övervakningslösning så är PacketPower rätt val oavsett om du har behov av en mätpunkt eller många hundra sensorer för att övervaka temperatur, luftfuktighet och vattenläckage.
1 650 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
Best.nr 119-3080
Trådlös sensor för vattenläckage
1 630 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter