Meny

Best.nr 119-3001

Mät och övervaka strömförbrukningen på din befintliga strömlist

Varför köpa en ny ”intelligent” strömlist när du enkelt kan uppgradera din befintliga? Våra smarta strömkablar är det mest kostnadseffektiva sättet att uppgradera befintlig IT-utrustning, ta kontroll över energiförbrukningen och förhindra kostsamma avbrott innan de inträffar. Plugga i din befintliga PDU i vår smarta strömkabel och anslut den till befintlig strömkälla. Svårare än så är det inte att komma igång med din energiövervakning. Läs mer

Varianter

Lagerstatus 1 st
Leveranstid 1-2 dagar
4 030 SEK exkl. moms
 • Produktbeskrivning

  För den egna datahallen eller serverracket blir uppgiften om energiförbrukningen viktig för dimensionering av reservkraft och som "vakt" mot överbelastning.

  Larm vid överbelastning

  Sätt egna larmgränser och få varningsmeddelande när givna gränsvärden överskrids. Använder du PacketPower EMX kan du få larm via SMS eller e-post och har du redan en befintlig övervakningsmjukvara så kan du integrera PackePowers produkter via SNMP eller MODBUS, beroende på vilken modell av gateway du har och då få larm på samma sätt som för din övriga IT utrustning.

  Plug and play

  Strömkabeln kopplar automatiskt upp sig mot din gateway och börjar genast rapportera in strömförbrukningen. Har du flera sensorer eller strömkablar från Packet Power så kommunicerar dessa trådlöst via mesh nätverk.

  Modeller finns för alla uttag och kontakter, fråga oss om du saknar någon så hjälper vi till att ta fram den. 

  Mäter och övervakar volt (V), spänning (A), watt (W), (Wh), Hertz (Hz) och temperatur.

  Smart PDU övervakning

  "Wireless that works"

  Med ett trådlöst protokoll dedikerat enbart för monitorering och övervakning av datacenter och skilt från ditt övriga nätverk får du med PacketPower en bevisad säker och kostandseffektiv lösning med överlägsen skalbarhet. En gateway kan kopplas trådlöst mot uppt till 150 strömkablar eller andra sensorer. Har du fler mätpunkter så adderar du bara ytterligare en gateway.

  Här hittar du mer information om trådlös övervakning med Packetpower.

  Se även hur andra använt produkterna under fliken dokument ovan.

  • Enkel att installera, konfigurera och använda
  • Bevisad funktion i utmanande störande miljöer
  • Högsta säkerhet med eget krypterat & dedikerat meshnätverk separerat från ditt core nätverk.
  • Kompatibelt med tredjepartsmjukvaror - Modbus TCP/IP och SNMP
  • Kraftfullt analysverktyg, PacketPower EMX som molntjänst eller egen servermjukvara (beställs separat vid behov).
  • Mäter och rapporterar volt (V), spänning (A), watt (W), (Wh), Hertz (Hz) och temperatur.


   Plug and play PDU strömövervakning
 • Tillbehör

  6 040 SEK exkl. moms
  Finns i flera varianter
 • Lär dig mer

 • Teknisk specifikation

  Wireless
  Yes
 • Dokument

Alternativ till denna produkt

 
PacketPower mesh, är en bevisat säkert och kostnadseffektiv lösning för att övervaka temperatur, luftfuktighet, vattenläckage och strömförbrukning i ditt datacenter eller datahall.
6 040 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
En av fördelarna med PacketPower är att du inte är låst till ett visst fabrikat av utrustning hårdvara. Använder du PacketPower EMX molntjänst kan du även lägga till din befintliga SNMP eller MODBUS så kan du göra det med hjälp av den här hubben. En hub kan samla in data från flera tusen SNMP eller MODBUS enheter på samma LAN.
20 130 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Har du flera datahallar som absolut måste hållas separerade så använder du PacketPower Data Diode sändare och mottagare. Det ger dig en garanterad enkelriktad säker krypterad fiberöverföring mellan två isolerade datanät.
11 270 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Batteridriven, lättplacerad och inte mycket större än en enkrona. Från installation till information på några minuter. Söker du en trådlös, säker övervakningslösning så är PacketPower rätt val oavsett om du har behov av en mätpunkt eller många hundra sensorer för att övervaka temperatur, luftfuktighet och vattenläckage.
1 610 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
Best.nr 119-3080
Trådlös sensor för vattenläckage
1 580 SEK exkl. moms