Meny

Best.nr 39-0400

Industriell router med smart timer-funktion

Denna mångsidiga router klarar stora temperatursvängningar och erbjuder ett finurligt sätt att spara energi och minska värmeutvecklingen via schemalagda upptider, vilket gör det möjligt att placera den i slutna skåp utan varken värme eller kyla. Läs mer

Lagerstatus 0 st
Leveranstid 2-10 dagar
7 290 SEK exkl. moms
 • Produktbeskrivning

  Denna mångsidiga router klarar stora temperatursvängningar och erbjuder ett finurligt sätt att spara energi och minska värmeutvecklingen via schemalagda upptider, vilket gör det möjligt att placera den i slutna skåp utan varken värme eller kyla. Vidare kan flera olika mjukvarupaket användas och skräddarsys så att den har varken fler eller färre "synliga" funktioner än vad applikationen kräver, vilket förenklar för användaren.

  Schemalagd upptid minskar värmeutveckling och strömförbrukning

  En router i litet utrymme, många gånger utomhus, brukar kräva extra investeringar i värme och kyla, men inte denna när du bara låter routern arbeta på korta, förutbestämda tider. I och med att den bara används korta tider, drar den också minimalt med ström då den inte används (<0,1w) vilket gör den enklare att batteriförsörja. en inbyggd realtidsklocka håller koll på det schema du lagt in.

  Många anslutningsmöjligheter

  Trots det lilla formatet ryms fyra kopparportar, en 100 Mbps SFP för fiber (eller ytterligare en kopparport), dubbla serieportar för eventuell styrning av utanförliggande utrustning samt dubbla USB för exempelvis ett 3G-modem, minnespinne eller liknande.

  Flexibel plattform låter dig skräddarsy din applikation

  Standardfunktioner som stöd för IPv4/6, NAT, PPoE, VLAN, QoS finns som standard. Sedan kan man välja att handplocka de funktioner som applikationen kräver. Ett extra plus är att endast de tillgängliga funktionerna syns i menyerna, vilket underlättar för installatören och gör hela enheten mer tydlig och lättanvänd. Bland dessa tillval kan nämnas: DHCP(server/klient), DynDNS, Epost-klient, NTP, SNMP, SSL, SMS, OpenVPN, terminalserver, printserver för USB, UNIX remote syslog etc. Tillvalen är kostnadsfria och du väljer de delar du behöver. Fråga gärna om du inte redan funnit vad du önskar, vi kan också ta fram eller anpassa efter era önskemål.

  • 4 x 10/100 + 1 SFP för fiber eller koppar 100 Mbps
  • Inbyggd USB host med två portar USB 1.1
  • 2 x RS232
  • 9 - 24V DC strömförsörjning (beställes separat)

Alternativ till denna produkt