Meny

Best.nr 80-1260

Universell bredbandsplattform för all fiber och koppar

MXK från Zhone är en synnerligen kompetent och kompakt aggregeringsplattform för flera generationers teknologier, ADSL, VDSL, Ethernet koppar, fiber m fl. Några är äldre, några finns där för speciella tillämpningar och någon hör till det senaste. Utmaningen för operatörerna är att tillåta varje enskild teknologi att förädlas med nya generationers produkter. Läs mer

Varianter

Lagerstatus 0 st
Leveranstid 2-10 dagar
13 990 SEK
 • Tillbehör

  1 070 SEK
  Finns i flera varianter
  3 860 SEK
  Finns i flera varianter
 • Produktbeskrivning

  MXK från Zhone är en synnerligen kompetent och kompakt aggregeringsplattform för flera generationers teknologier, ADSL, VDSL, Ethernet koppar, fiber m fl. Några är äldre, några finns där för speciella tillämpningar och någon hör till det senaste. Utmaningen för operatörerna är att tillåta varje enskild teknologi att förädlas med nya generationers produkter, utan att samtidigt skapa en svåradministrerad röra genom alltför många separata system. MXK:n ger dig ett homogent nät med enhetlig styrning oavsett vad för teknologier som används eller från vilken generation de är.

  Aktiv eller passiv (GPON) Ethernet? Valfritt i MXK-plattformen

  GPON, som transportform ger mycket bra driftkostnader med en helt annan portdensitet än aktiv Ethernet. I MXK plattformen behöver man inte välja utan stöd finns för båda teknikerna. Självklart sätter du samma tjänster och bandbredd oavsett om du väljer aktiv eller passiv Ethernet till användare.

  4.6 Terabyte för 3600 abonnenter i ett och samma chassi!

  Att enheten är kompakt till formatet innebär inte någon kompromiss vad gäller prestanda. Även det mindre chassit är mycket kraftfullt. På bara 3HE terminerar du upp till 140 Gigabit-abonnenter. Till detta finns ett flertal upplänk-alternativ för att passa mot den befintliga infrastrukturen.

  Kraftfulla skydd för både drift och åtkomst

  MXK fungerar i ringstrukturer med EAPS, RSTP och MSTP vilket gör att det finns pengar att spara på metronätet för den som önskar. Dubbla redundanta kraftaggregat och hot swap på både upplänk och linjekort garanterar maximal upptid. Åtkomstskyddet innefattar en rad kraftfulla L3-funktioner och autentiseringar som skyddar plattformen från yttre hot. Kompakt och kraftfull

  • Allt du kan tänka dig: EFM, VDSL2, vektoriserad VDSL, ADSL2+, SHDSL, POTS, E1, Voice GW, FTTx, Ethernet koppar, GPON
  • Prisvärd även i mindre installationer med 3HE minichassi
  • Uppfyller SKA-kraven

Alternativ till denna produkt