Meny

Best.nr 122-1610

Pålitlig höghastighets-router med LTE-A/4G+ funktionalitet

En professionell Gigabitrouter med upp till tre gånger högre hastighet än med konventionell LTE-teknik. Det ger dig möjlighet till än tyngre trafik eller den extra kapacitet du behöver för framtida utbyggnad. Dessutom ingår flera kraftfulla funktioner som VPN, brandvägg och SNMP i standardutförande, utan extra licenskostnad. Kompakt och temperaturtålig med redundans och avancerade säkerhetsfunktioner skapar den de bästa förutsättningar för stabil drift i professionell miljö. Läs mer

Varianter

Lagerstatus 0 st
Leveranstid 10-14 dagar
8 820 SEK exkl. moms
 • Produktbeskrivning

  En professionell Gigabitrouter med upp till tre gånger högre hastighet än med konventionell LTE-teknik. Det ger dig möjlighet till än tyngre trafik eller den extra kapacitet du behöver för framtida utbyggnad. Dessutom ingår flera kraftfulla funktioner som VPN, brandvägg och SNMP i standardutförande, utan extra licenskostnad. Kompakt och temperaturtålig med redundans och avancerade säkerhetsfunktioner skapar den de bästa förutsättningar för stabil drift i professionell mijö.

  Med den nya radiomodulen för LTE-A, dubbelt så snabb processor och dubbla minneskapaciteten mot Digis tidigare routers, sätts nu förutsättningarna för kundernas önskemål på sin spets. Lägg därtill en tillverkargaranti om tre år, fri tillverkarsupport och det utökade funktionsstödet Digi Remote Manager så har ni en komplett, kompetent och pålitlig lösning för era applikationer.

  • Utökad drifttemperatur ger fler installationsmöjligheter (-20/+70C)
  • Kraftig dual wiFi ger 802.11 b/g/n/ac mot alla användare
  • Dual SIM med automatisk failover. (Fungerar inte den ena vägen, slås trafiken över till den andra.)
  • Digi TrustFence, ger dig optimala förutsättningar för säker trafik.

  Med LTE-A LTE+ eller LTE Cat 6 frigörs möjligheten till att enheten kan ansluta på flera frekvenser samtidigt vilket ger en teoretisk hastighet på 300Mbit/s.

 • Tillbehör

  1 560 SEK exkl. moms
  Finns i flera varianter
 • Teknisk specifikation

  Interface
  4G
  Form factor
  Desktop
  Produkttyp
  Single Item
 • Dokument

Alternativ till denna produkt

Best.nr 122-1686
4G, LTE, 5xRJ45, 2XSIM, VPN, WiFi, 9-36V DC
5 023,50 SEK 5 910 SEK Listpris exkl. moms