Meny

Best.nr 122-1684

Mobilrouter, 2 portar, för IOT, kiosk- och kassasystem

En liten och smidig mobilrouter för applikationerna som inte behöver flertalet portar men ändå kräver sin stabilitet i valet av router. Enheten har två portar och en plats för SIM-kort och dess konfigurationsmöjligheter borgar för en säker drift. Läs mer

Varianter

Lagerstatus 0 st
Leveranstid 2-10 dagar
4 070 SEK exkl. moms
 • Produktbeskrivning

  En liten och smidig mobilrouter för applikationerna som inte behöver flertalet portar men ändå kräver sin stabilitet i valet av router. Enheten har två portar och en plats för SIM-kort och dess konfigurationsmöjligheter borgar för en säker drift. Passar dig som söker mobil anslutning till IOT, kassasystem, olika kiosk och automatstationer, smart city-lösningar eller rent allmänt vill ha en backup till ditt nätverk eller en särskild del av datatrafiken. Enheten stödjer även VPN som ger ytterligare boost till din applikations trygghet.

  Arbetstemperaturen ligger på det breda spannet mellan -20/+65℃, vilket ger dig i regel en enhet som kan verka i de flesta miljöer som är dammfria och torra.

  Arbetsspänning +12V DC, 1,2W i vila och 3,25W aktiv.

  mobil-molnKraftfull molntjänst för global överblick och managering

  För större utrullningar och global överblick finns en kraftfull molntjänst som kan installeras lokalt eller på valfritt moln. Den ger dig flernivårsrättigheter och grupperingsmöjligheter för såväl uppdateringar och automatisk initial uppstart.

  VPN

  Stödjer GRE/L2TP/PPTP/IPSec/OpenVPN
  GRE over IPSec, IPSec over PPTP/L2TP

  Nätverksflexibilitet och stöd
  WAN, PPPoE, Static IP, DHCP client
  802.11b/g/n

   Avancerade funktioner

  Static routing, RIPv2, OSPF, BGP and policy routing
  Stödjer OSPF, RIP, BGP (optional)
  Stödjer DNS proxy and Dynamic DNS (DDNS)
  LCP/ICMP/flow/heartbeat check, ensure network usability
  Stödjer Watch Dog (hård/mjukvarubaserad)

  Manageringstöd för

  Cloud management
  WEB, CLI, SSH,
  IPfix
  Stödjer lokala eller på distans utförda uppgraderingar, backuper eller felsökningsloggar
  SNMP network management, NTP, GPS (optional)

 • Dokument

Alternativ till denna produkt

 
En stabil router med flera portar och två simkortsplatser ger denna modell ytterligare en dimension från instegsmodellen 22-1584.
5 120 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Denna mobila router lämpar sig för industriella applikationer eller till synes där DIN-skena anses som speciellt användbart.
4 980 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Resilience gateway säkerställer bästa tillgänglighet på företagets kontor, system och avlägsna platser via moblilnätet i kombination med ordinarie Internet-anslutning. Dels får du tillgång till out-of-band-portarna på verksamhetskritiska system och dels får du backup på WAN-förbindelsen med automatisk överkopppling till mobilnät vid avbrott på ordinarie anslutning. En prisvärd livlina till utspridda organisationer som butikskedjor, bankkontor, bensinstationer eller obemannade nätverksnoder.
18 960 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter