Meny

Best.nr 89-0001

Mobil datakommunikation med fast publik IP-adress

Mobiflex är en tjänst för säker mobil datakommunikation och lämpar sig särskilt bra i telematiklösningar och för all M2M-kommunikation. Typiska tillämpningar är till exempel larm, fjärrstyrning, mätdatainsamling, betaltransaktioner och mobila användningsområden för handdatorer. Läs mer

Lagerstatus 0 st
Leveranstid 2-10 dagar
284 SEK exkl. moms
 • Produktbeskrivning

  Mobiflex är en tjänst för säker mobil datakommunikation och lämpar sig särskilt bra i telematiklösningar och för all M2M-kommunikation. Typiska tillämpningar är till exempel larm, fjärrstyrning, mätdatainsamling, betaltransaktioner och mobila användningsområden för handdatorer.

  Fasta IP enda alternativet för professionella installationer

  I ett vanligt abonnemang har du din IP-adress till låns och saknar kontroll över när den byts ut. Därför är det svårt använda dem till datatrafik annat än möjligtvis surfning från sommarstugan. Vårt Mobiflex-abonnemang har fasta publika IP-adresser, vilket gör det enkelt att integrera med ditt befintliga system.

  För att ytterligare höja säkerheten innehåller det funktioner som reglerar mellan vilka adresser en terminal får sända och ta emot trafik. Åtkomsten till Internet begränsas för att undvika störningar i produktionssystemet.

  Två abonnemangsformer inklusive obegränsad trafikmängd

  GPRS/T-3G passar för dig som använder måttliga datamängder och har en teoretisk hastighet på 14.4 Mbit/s nedströms och upp till 1.4 Mbit/s uppströms.

  Abonnemangen saknar bindningstid och har en uppsägningstid på 3 månader. Debitering sker kvartalsvis i förskott.

  • HSUPA/T-3G, pris förnärvarande 295:-/månad

  Vi använder TeliaSoneras nät med mycket god spridning. Alla abonnemang levereras i form av ett SIM-kort och passar givetvis alla våra mobila kommunikationsprodukter.

Alternativ till denna produkt