Meny

Best.nr 21-5145

Linje-emulator ger nytt liv åt system med inbyggda modem

DialServ är en omvandlare mellan analogt telefonmodem och RS-232. Använd äldre enheter med inbyggda modem på ett modernt IP-nät. DialServ tillsammans med en mobil router eller portserver konverterar den gamla terminalen till en modern IP-utrustning utan någon som helst förändring i handhavandet för användaren. Läs mer

Lagerstatus 0 st
Leveranstid 2-10 dagar
3 070 SEK
 • Produktbeskrivning

  DialServ är en omvandlare mellan analogt telefonmodem och RS-232. Den ger dig möjlighet att använda äldre enheter med inbyggda modem på ett modernt IP-nät. Passersystem, larmterminaler, stämpelklockor, elmätare och massor av andra enheter har fortfarande inbyggda modem med dyra och långsamma abonnemang som följd. DialServ tillsammans med en mobil router eller portserver konverterar den gamla terminalen till en modern IP-utrustning utan någon som helst förändring i handhavandet för användaren.

  DialServ simulerar telenätet. Det uppringande modemet i den gamla utrustningen märker därför ingen skillnad. Men istället för att komma ut på telenätet omvandlas det begärda telefonnumret till en IP-adress. På detta sätt kan äldre analoga system undkomma dyrbara uppgraderingar och ändå kommunicera digitalt som om den vore en IP-enhet.

  Utökad säkerhet tillsammans med Digi:s mobila routers och portservers

  DialServ erbjuder säkra IPsec eller SSL VPN-anslutningar, även över publika nätverk. Den kräver nästan ingen konfiguration, vilket gör det mycket lätt att installera. Anslut bara RJ-11-kabeln från befintlig enhet till en DialServ som är ansluten till en Digi mobil gateway via seriekabel. Inkommande och utgående samtal kommer att omvandlas till moderna IP-anslutningar.

  • System med inbyggda modem får nytt liv på IP-nätet
  • Tillrättalagd installation med god säkerhet vi anslutning till Digi:s mobila gateways
  • Nätadapter med Y-kabel strömförsörjer bägge enheterna

Alternativ till denna produkt