Meny

Best.nr 122-1701

Industriell mobilrouter, bordsmodell, 2xRJ45 -30/+70C

EW50 från Etherwan är en intelligent gateway i desktoputförande, med industriell kvalitet som kombinerar IEEE 802.11b/g/n/ac WLAN med 4G LTE avsedd för kritisk infrastruktur och industriella tillämpningar. Läs mer

Lagerstatus 0 st
Leveranstid 2-10 dagar
6 260 SEK exkl. moms
  • Produktbeskrivning

    EW50 från Etherwan är en intelligent gateway i desktoputförande men med industriell kvalitet och avsedd för kritisk infrastruktur och industriella tillämpningar där en säker pålitlig användning av mobila nätet är tänkt att nyttjas. Enheten arbetar operativt med din datatrafik och ger information i realtid med hjälp av fjärrövervakning. Du som användare tillåts upp till två fasta ethernetförbindelser och har dessutom dubbla SIM-kortsplatser för redundans/failover för att säkerställa anslutningen.

    applikation

    Dessutom levererar den "bäst i klassen-anslutningar" med flertalet alternativ - Mobila nätet, Ethernet, seriellt och digital I/O uppfyller de flesta tillämpningar! Etherwan är kända för sin goda kvalitet och ni som handlat en Etherwan produkt av oss tidigare, kommer snabbt att känna igen er.

    Notera, i paketet medföljer antenner och nätadapter.

Alternativ till denna produkt

Best.nr122-1700
4G, LTE, DIN-montage -30/+70°C
8 240 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
En liten och smidig mobilrouter för applikationerna som inte behöver flertalet portar men ändå kräver sin stabilitet i valet av router. Enheten har två portar och en plats för SIM-kort och dess konfigurationsmöjligheter borgar för en säker drift.
4 290 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter