Meny

Best.nr 122-1620

Fjärråtkomst av konsol, USB och Ethernet via mobilnät

Resilience gateway säkerställer bästa tillgänglighet på företagets kontor, system och avlägsna platser via moblilnätet i kombination med ordinarie Internet-anslutning. Dels får du tillgång till out-of-band-portarna på verksamhetskritiska system och dels får du backup på WAN-förbindelsen med automatisk överkopppling till mobilnät vid avbrott på ordinarie anslutning. En prisvärd livlina till utspridda organisationer som butikskedjor, bankkontor, bensinstationer eller obemannade nätverksnoder. Läs mer

Varianter

Lagerstatus 0 st
Leveranstid 2-10 dagar
18 960 SEK exkl. moms
 • Produktbeskrivning

  Resilience gateway säkerställer bästa tillgänglighet på företagets kontor, system och avlägsna platser via moblilnätet i kombination med ordinarie Internet-anslutning. Dels får du tillgång till out-of-band-portarna på verksamhetskritiska system och dels får du backup på WAN-förbindelsen med automatisk överkopppling till mobilnät vid avbrott på ordinarie anslutning. En prisvärd livlina till utsprdda organisationer som butikskedjor, bankkontor, bensinstationer eller obemannade nätverksnoder.

  IT-avbrott på vilket kontor som helst får nästan all verksamhet att omedelbart stanna av. Irriterande för personalen såklart, men ibland också mycket skadligt för affärer, intäkter och rykte. När avbrotten sker på platser utom räckhåll för akuta serviceinsatser riskerar man långa stillestånd och svåröverblickbar skada. Opengear Resilience Gateway ger dig tillgång till den lokala utrustningens out of band-portar (Seriell konsolport, USB eller Ethernet) och mobilnätet. Den ger också lokalkontoret automatisk nödanslutning till Internet för det fall den ordinarie internetförbindelsen ligger nere. 

  Med en resilience gateway kan du ta hand om akuta problem omedelbart, även om både Internet och det lokala nätverket ligger nere. Omvänt kan kontorets tillgång till Internet och koncernens centrala system upprätthållas via den automatiska omkopplingen till mobilnätet.

  Äkta out-of-band med smart OOB

  Med Smart OOB får du inte bara fjärrstyrning och övervakning, utan också möjlighet till automatiska händelsebaserade åtgärder. Med script kan du skräddarsy olika kommandon och koppla dem till enskilda eller en kombination av händelser. På liknande sätt hanteras larm på det sätt som tjänar verksamheten bäst, med SNMP, mail, SMS eller den fina instrumentpanelen/dashboard som produkten erbjuder.

  • Hantera alla routrar, switchar, brandväggar, UPS:er, PDU via integrerade seriella, USB och Ethernet-portar
  • Upptäck problem automatiskt och åtgärda med Smart OOB
  • Loggar händelser lokal 4GB-disk
  • Maximera WAN-anslutning med failover 4G LTE
  • Enkel integrering i PCI DSS 3.2 kompatibla nätverk, FIPS 140-2, SSL och SSH, stateful brandvägg, OpenVPN & IPsec
  • Sensorportar för miljölarm med rapportering via SMS, SNMP eller epost
 • Dokument

Alternativ till denna produkt

Best.nr 119-0472
IP Watchdog2, 2x230V/16A reläutg, monitorerar 10 enheter
4 240 SEK exkl. moms
Best.nr 119-0474
IP Watchdog2 Lite, 2x24V reläutg, monitorerar 10 enheter
1 940 SEK exkl. moms