Meny

Best.nr 22-1500

Digi TransPort WR41/44 - Enterprise-router för mobilnätet

Digi TransPort WR44/41-serien erbjuder ett synnerligen omfattande sortiment av mobila router lösningar i bästa enterprise-klass. Detta avseende såväl routing- och säkerhetsegenskaper som kombinationer av portar och olika industristandards. Nu också stöd för LTE450mHz, som tex Net1 erbjuder i sitt nät. Läs mer

Varianter

Lagerstatus 1 st
Leveranstid 1-2 dagar
9 090 SEK exkl. moms
 • Tillbehör

  561 SEK exkl. moms
  Finns i flera varianter
  117 SEK exkl. moms
  Finns i flera varianter
  Best.nr 22-1495
  346 SEK exkl. moms
  Finns i flera varianter
 • Produktbeskrivning

  Digi TransPort WR44/41-serien erbjuder ett synnerligen omfattande sortiment av mobila lösningar i bästa enterprise-klass. Detta avseende såväl routing- och säkerhetsegenskaper som kombinationer av portar och olika industristandards. Av de bortåt 200 färdiga kombinationer som redan finns tillgängliga, visar vi här bara ett urval. Skulle du ändå sakna någon, kan vi skräddarsy den åt dig med exakt de egenskaper du behöver.

  Universellt användbar med industriell kvalité

  För exempelvis fordon i professionell miljö såsom polisbilar, ambulanser, tåg, bussar och båtar finns ofta behov för att koppla in många olika utrustningar med skiftande gränssnitt. Med TransPort-serien får du allt anslutet till en och samma enhet under gemensam plattform för enkel och drift-säker administration. För verksamheter med finansiella transaktioner som butiker och restauranger finns brandvägg och säkerhet, redan klassad och godkänd av banker och kreditkorts-företag. För affärskritiska backup-lösningar via mobilnätet stöds professionella routing protokoll som BGP, OSPF och VRRP+.

  TransPort WR är en idealisk lösning för kritiska användningsområden inom transport, bank/finans, medicin eller som säker inkoppling av reservförbindelser till ordinarie linjer. Hela WR-serien finns i en mängd olika varianter.

  • Stort urval av gränssnitt, WiFi, USB, Seriell (synk/asynk), GPS, VDSL, I/O-portar, CAN-bus etc.
  • 1-4 Ethernetportar konfigurerbara individuellt för LAN/WAN
  • Professionella routingprotokoll, brandvägg och VPN
  • Flexibel strömmatning
  • Många branschgodkännanden, E-märke, EN50155, IEC60601 etc
  • Industriell kapsling -35/+75, vibration, fukt, EMC etc

  Nu med stöd för LTE 450mHz

  I Sverige och i norden har man som få platser i världen möjlighet att tillgå det gamla NMT450-nätet konverterat till 4G LTE. LTE ligger standardiserat högre i frekvensbandet normalt men med Net1 som operatör kan även 450mHz nyttjas med fördel till 4G.

Alternativ till denna produkt