Meny

Best.nr 22-1562

Digi TransPort WR11

Digi TransPort WR11 ger dig säker trådlös access via mobilnätet men i ett mer kommersiellt utförande utan den extrema temperaturtåligheten som övriga produkter i TransPort-serien har. Läs mer

Varianter

Lagerstatus 0 st
Leveranstid 2-10 dagar
3 620 SEK exkl. moms
 • Produktbeskrivning

  Digi TransPort WR11 ger dig säker trådlös access via mobilnätet men i ett mer kommersiellt utförande utan den extrema temperaturtåligheten som övriga produkter i TransPort-serien har. I gengäld får du en prisvärd högkvalitativ mobilrouter med arvet från Digi´s gedigna kunnande i liten och lättplacerad enhet. Perfekt till informationskiosker, digital skyltning, försäljningsautomater eller fjärrövervakning av små datacenter. Digi Remote Manager är molntjänsten som redan finns installerad och är redo att aktiveras. Den gör det möjligt att administrera, felsöka och konfigurera alla TransPort-enheter på ett effektivt sätt.  

  PCI-certifierad för betaltjänster

  Man har lagt stort fokus på att möta de höga krav som ställs på system för kreditkortstransaktioner och såväl enheten som övervakningstjänsten klarar väl de krav som ställs för PCI-efterlevnad.

  Komplett familj täcker många behov från gemensam plattform

  I TransPort-serien med ett trettiotal modeller finner du sannolikt svaret på de flesta funktionsönskemål. GPS, WiFi, redundans, dual SIM, RS232/422/485, I/O och olika kombinationer ger den flexibilitet som möjliggör effektiv övervakning och administration från en gemensam plattform.

Alternativ till denna produkt