Meny

Best.nr 22-1562

Digi TransPort WR11

Digi TransPort WR11 ger dig säker trådlös access via mobilnätet men i ett mer kommersiellt utförande utan den extrema temperaturtåligheten som övriga produkter i TransPort-serien har. Läs mer

Varianter

Lagerstatus 0 st
Leveranstid 2-10 dagar
3 620 SEK exkl. moms
 • Produktbeskrivning

  Digi TransPort WR11 ger dig säker trådlös access via mobilnätet men i ett mer kommersiellt utförande utan den extrema temperaturtåligheten som övriga produkter i TransPort-serien har. I gengäld får du en prisvärd högkvalitativ mobilrouter med arvet från Digi´s gedigna kunnande i liten och lättplacerad enhet. Perfekt till informationskiosker, digital skyltning, försäljningsautomater eller fjärrövervakning av små datacenter. Digi Remote Manager är molntjänsten som redan finns installerad och är redo att aktiveras. Den gör det möjligt att administrera, felsöka och konfigurera alla TransPort-enheter på ett effektivt sätt.  

  PCI-certifierad för betaltjänster

  Man har lagt stort fokus på att möta de höga krav som ställs på system för kreditkortstransaktioner och såväl enheten som övervakningstjänsten klarar väl de krav som ställs för PCI-efterlevnad.

  Komplett familj täcker många behov från gemensam plattform

  I TransPort-serien med ett trettiotal modeller finner du sannolikt svaret på de flesta funktionsönskemål. GPS, WiFi, redundans, dual SIM, RS232/422/485, I/O och olika kombinationer ger den flexibilitet som möjliggör effektiv övervakning och administration från en gemensam plattform.

Alternativ till denna produkt

Best.nr 22-1684
En liten och smidig mobilrouter för applikationerna som inte behöver flertalet portar men ändå kräver sin stabilitet i valet av router. Enheten har två portar och en plats för SIM-kort och dess konfigurationsmöjligheter borgar för en säker drift.
3 740 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
Best.nr 22-1701
22-1701 - 4G, LTE, DIN-montage -30/+70C
5 760 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter