Meny

Best.nr 22-1132

100+ Mbps på 2-tråd

Nya Copperlink 2174 gör det möjligt att bryta 100Mbps-vallen i båda riktningarna samtidigt och detta på bara ett trådpar. För första gången någonsin kan du nu köra Ethernet-hastigheter på lågkvalitetskablar som telefontråd, koax och annan befintlig kabelinfrastruktur som annars inte skulle gå att använda för Ethernet. Och detta på upp till 500m! Läs mer

Lagerstatus 0 st
Leveranstid 2-10 dagar
7 750 SEK exkl. moms
 • Produktbeskrivning

  Nya Copperlink 2174 gör det möjligt att bryta 100Mbps-vallen i båda riktningarna samtidigt och detta på bara ett trådpar. För första gången någonsin kan du nu köra Ethernet-hastigheter på lågkvalitetskablar som telefontråd, koax och annan befintlig kabelinfrastruktur som annars inte skulle gå att använda för Ethernet. Och detta på upp till 500m!

  Gammalt kopparnät blir guld värt

  Varför göra dyra nyinstallationer, när du kan använda befintlig kabel? Nu när du kan köra samma hastighet och på längre avstånd finns inte längre något hinder för 2-trådslösningen. Speciellt användbart till inkoppling av IP-kameror och sammankoppling av kontorsnät, där avstånden gärna blir lite längre.

  Laborera med hastighet och avstånd för bästa prestanda

  Du kan välja på både symetrisk (samma i bägge riktningarna) och asymetrisk hastighet (högre i den ena riktningen) för att får bästa anpassning till din tillämpning och maximalt överföringsavstånd, se databladet för utförligare tabeller.

  Inbyggd 4-ports switch

  Den inbyggda 10/100-switchen gör det enkelt att ansluta den tänkta utrustningen utan behov för ytterligare produkter.

  Alla Copperlink-produkter kan även levereras i industriellt, vattentätt (NEMA 4) utförande för -40/+85 temperatur, hör av dig till oss så hjälper vi dig med dessa.

Alternativ till denna produkt