Meny

Best.nr 80-5312

Passiv CWDM/DWDM - Prisvärt och enkelt. Punkt till Punkt

Passiv CWDM är enkla, prisvärda produkter för att skapa fler tjänster/hastigheter över en fiber eller ett fiberpar punkt till punkt. Att använda CWDM är ett enkelt sätt att utöka kapaciteten i befintlig fiber. Läs mer

Lagerstatus 0 st
Leveranstid 2-10 dagar
2 330 SEK exkl. moms
 • Tillbehör

  4 200 SEK exkl. moms
  Finns i flera varianter
  700 SEK exkl. moms
  Finns i flera varianter
  4 790 SEK exkl. moms
  Finns i flera varianter
 • Produktbeskrivning

  Passiv CWDM är enkla, prisvärda produkter för att skapa fler tjänster/hastigheter över en fiber eller ett fiberpar punkt till punkt. Att använda CWDM är ett enkelt sätt att utöka kapaciteten i befintlig fiber.

  Tekniken bygger på en helt passiv mux/demux, som blandar ljus av olika våglängder i ena änden (Mux) och som separerar ljuset (Demux) i andra änden. Det behövs alltså ett par för att få en fungerande länk.

  Till de passiva enheterna väljer du till SFP. Rätt SFP hittar du under rubriken "SFP/GBIC/XFP/CWDM".

  Nedan finns ett urval av vårt sortiment för punkt till punkt lösningar från två våglängder för anslutning i en fiber (single strand) eller i ett fiberpar (dual Strand). Upp till åtta våglängder finns i denna produktserie. Läs mer i produktbladet nedan om funktioner och om de olika modellerna.

  För att enklare montera enheterna finns det två alternativ. Ett tre slots Rack mount kit eller ett passivt chassi med plats upp till 16 enheter.

Alternativ till denna produkt